קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות45
מגזין

ברווז צלוי פפריקה

ברווז צלוי פפריקה
ברווז צלוי פפריקה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 46 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 316 קלוריות. אם יש לכם מנטה, מלח ופלפל, גרידת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. נסו עוף פפריקה קלוי, עוף פפריקה קלוי, ו תירס פפריקה קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הניחו ברווז על משטח שטוח וחתכו חריצים בעור.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
2
מפזרים על שני הצדדים עם פפריקה ומלח ולתת לשבת חשופה קריר במשך 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פפריקהפפריקה
קריר יותרקריר יותר
מלחמלח
3
מניחים את צד העור ברווז למטה במחבת סאוט חם על חום בינוני. מבשלים עד שהשומן כבר שניתנו והעור מתחיל להשחים. הפוך לצרוב בצד השני ומניח בתנור מעלות 400 שחומם מראש על צד עור מתלה למעלה. מבשלים עד בינוני נדיר על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
4
הסר ברווז מהתנור ולתת לנוח. בעוד ברווז נח, לשפוך את מחצית השומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
5
מוסיפים גרידה, מיץ וחומץ ומקציפים.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
חותכים endive לרבעים דרך אורך הראש, ולהוסיף למחבת. מבשלים במשך כ 2 דקות עד endive מקבל מכרז.
מרכיבים שתצטרך
אנדיבאנדיב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
הסר מחבת מחום ולהוסיף סגמנטים מנטה וכתום. בדוק תיבול. חותכים כל שד ברווז ל 4 חתיכות במקום על endive. כפית 2 כפות של רוטב על ברווז ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
חזה ברווזחזה ברווז
תיבולתיבול
אנדיבאנדיב
רוטברוטב
ברווז שלםברווז שלם
מנטהמנטה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת