ברווז צלוי פפריקה
ברווז צלוי פפריקה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 46 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 316 קלוריות. אם יש לכם מנטה, מלח ופלפל, גרידת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. נסו עוף פפריקה קלוי, עוף פפריקה קלוי, ו תירס פפריקה קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
הניחו ברווז על משטח שטוח וחתכו חריצים בעור.
מפזרים על שני הצדדים עם פפריקה ומלח ולתת לשבת חשופה קריר במשך 8 שעות.
מניחים את צד העור ברווז למטה במחבת סאוט חם על חום בינוני. מבשלים עד שהשומן כבר שניתנו והעור מתחיל להשחים. הפוך לצרוב בצד השני ומניח בתנור מעלות 400 שחומם מראש על צד עור מתלה למעלה. מבשלים עד בינוני נדיר על 8 דקות.
הסר ברווז מהתנור ולתת לנוח. בעוד ברווז נח, לשפוך את מחצית השומן במחבת.
מוסיפים גרידה, מיץ וחומץ ומקציפים.
חותכים endive לרבעים דרך אורך הראש, ולהוסיף למחבת. מבשלים במשך כ 2 דקות עד endive מקבל מכרז.
הסר מחבת מחום ולהוסיף סגמנטים מנטה וכתום. בדוק תיבול. חותכים כל שד ברווז ל 4 חתיכות במקום על endive. כפית 2 כפות של רוטב על ברווז ומגישים.