ברוקולי וקאלצונה עם גבינה כפולה
ברוקולי וקאלצונה עם גבינה כפולה עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 508 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו בצק פיצה, מוצרלה, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: Calzones ברוקולי וגבינה, ברוקולי, פפרוני ושלושה קלצונה גבינה, ו תבשיל גבינת עוף עם ברוקולי כפול.
הוראות
מחממים תנור ל 232°. להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה בסיר קטן.
מניחים ברוקולי בסל קיטור, מניחים סל קיטור בסיר, מכסים ואדים עד למכרז, 4 עד 5 דקות.
בואו להתקרר מעט, קוצצים גס, ומניחים בקערה בגודל בינוני. מערבבים שום, ריקוטה, מוצרלה חלמון ביצה; העונה עם מלח ופלפל.
מחלקים בצק פיצה לתוך 4 מנות ולהשתמש מערוך לגלגל כל אחד למעגל 8 אינץ'.
מניחים רבע תערובת ברוקולי במרכז עגול, לקפל את הבצק לשניים, ולאחר מכן לאטום על ידי גלגול הקצוות יחד לכיוון המרכז ואת crimping. באמצעות סכין חדה, לחתוך שני חריצים קטנים בחלק העליון של קלצונה כדי לאפשר בריחה קיטור. חזור עם בצק שנותר תערובת ברוקולי.
מברשת calzones עם שמן זית.
ערפל גדול, מעוטר תבנית אפייה עם תרסיס בישול nonstick.
מניחים calzones על תבנית אפייה ואופים במרכז התנור עד הזהב ועולה, 13 עד 15 דקות.
מגישים מיד, עם רוטב עגבניות חם בצד לטבילה,אם תרצה.