בשר בקר בקארי אדום תאילנדי
המתכון תאילנדי קארי אדום בשר מוכן בסביבות 11 שעה ו -36 דקות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וללא לקטוז אפשרות לאוהבי אוכל הודי. מנה אחת מכילה 155 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. מתאים ל-35 מנות. אם יש לכם חלב קוקוס, מנטה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: קארי אדום תאילנדי עם ירקות, בשר בקר בקארי אדום תאילנדי, ו קארי בקר תאילנדי.
הוראות
מפזרים את המלח והפלפל וזורקים למעיל באופן שווה. במחבת מטגנים גדולה מעל חום בינוני גבוה, לחמם את שמן קנולה. עבודה בקבוצות במידת הצורך, לטגן את הבשר עד השחמה מכל הצדדים, על 5 דקות.
מוסיפים את הבצל והשום למחבת ומוסיפים מעל חום בינוני גבוה במשך 1 דקה.
מוסיפים את משחת הקארי ומערבבים עד שהוא ריחני ומעילים את הבצל והשום, כ -30 שניות.
מעבירים את הבשר לבישול איטי ומוסיפים את תערובת חלב הקוקוס. מכסים ומבשלים על פי הוראות היצרן עד שהבשר רך מאוד והרוטב עבה אך עדיין נוזל, על 3 שעות על גבוה או 6 שעות על נמוך. כ 5 דקות לפני הבשר נעשה, מערבבים את הבמבוק יורה לתוך הקארי.כפית את הקארי על צלחות בודדות מחוממות או לתוך קערה גדולה.
מקשטים עם מנטה ומגישים מיד.
מגיש 6 עד 8.Adapted from Williams-Sonoma Essentials of Slow Cooking, by Melanie Barnard, Charles Pierce & Dennis Kelly (Oxmoor House, 2008).