קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

בשר ג'ירו עם רוטב צזיקי

בשר ג'ירו עם רוטב צזיקי
זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: בשר ג'ירו ורוטב צזיקי, קציץ בשר ג'ירו עם רוטב צזיקי, ו רוטב ג'ירו וצזיקי.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לעבד את הבצל במעבד מזון במשך 10 עד 15 שניות ולהפוך למרכז של מגבת תה. לאסוף את הקצוות של המגבת וללחוץ עד כמעט כל המיץ מוסר. תשליך מיץ.
מרכיבים שתצטרך
מיץמיץ
בצלבצל
תהתה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מגבות מטבחמגבות מטבח
3
להחזיר את הבצל למעבד המזון ולהוסיף את הטלה, שום, מיורן, רוזמרין, מלח ופלפל ולעבד עד שהוא ממרח בסדר, כ 1 דקה. עצור את המעבד לפי הצורך כדי לגרד את הצדדים של קערה.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
רוזמריןרוזמרין
שוםשום
פלפלפלפל
בצלבצל
כבשכבש
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים את התערובת לתוך מחבת כיכר, הקפד ללחוץ לתוך הצדדים של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
3
מניחים את מחבת כיכר לתוך אמבט מים ואופים במשך 60 עד 75 דקות או עד התערובת מגיעה 165 עד 170 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבת כיכרמחבת כיכר
4
הסר מהתנור ולנקז את כל השומן.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מניחים את מחבת הלחם על מתלה קירור ומניחים לבנה עטופה בנייר אלומיניום ישירות על פני הבשר ומאפשרים לשבת במשך 15 עד 20 דקות, עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -175 מעלות פרוס ומגישים על לחם פיתה עם רוטב צזיקי, בצל קצוץ, עגבניות וגבינת פטה.
מרכיבים שתצטרך
צזיקיצזיקי
גבינת פטהגבינת פטה
פיתהפיתה
עגבנייהעגבנייה
בצלבצל
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מתלה תילמתלה תיל
מחבת כיכרמחבת כיכר
1
צור את תערובת הבשר לצורת כיכר ומקום על גבי 2 חתיכות חופפות של ניילון לעטוף כי הם לפחות 18 אינץ ' ארוך.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
2
מגלגלים את התערובת בניילון נצמד בחוזקה, מקפידים להסיר את כיסי האוויר. ברגע שהבשר מגולגל לחלוטין בעטיפה, לסובב את הקצוות של עטיפת הפלסטיק עד פני השטח של העטיפה הוא הדוק. אחסן במקרר לפחות 2 שעות או עד לילה, כדי לאפשר לתערובת להצטבר.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
3
מחממים את הגריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
מניחים את הבשר על שיפוד rotisserie.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
5
מניחים חתיכת עבה כפולה של רדיד אלומיניום מקופל לתוך מגש ישירות מתחת לבשר לתפוס כל טפטוף. מבשלים גבוה במשך 15 דקות. להקטין את החום עד בינוני ולהמשיך לבשל עוד 20 עד 30 דקות או עד הטמפרטורה הפנימית של הבשר מגיע 165 מעלות F. לכבות את החום ולאפשר להמשיך להסתובב עוד 10 עד 15 דקות או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 175 מעלות. פורסים ומגישים על פיתות עם רוטב צזיקי, בצל קצוץ, עגבניות וגבינת פטה.
מרכיבים שתצטרך
צזיקיצזיקי
גבינת פטהגבינת פטה
פיתהפיתה
עגבנייהעגבנייה
בצלבצל
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
מניחים את היוגורט במגבת תה, לאסוף את הקצוות, להשעות מעל קערה, ולנקז במשך 2 שעות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
יוגורטיוגורט
תהתה
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
קערהקערה
7
מניחים את המלפפון הקצוץ במגבת תה וסוחטים כדי להסיר את הנוזל; להשליך נוזל. בקערת ערבוב בינונית, לשלב את היוגורט סחוט, מלפפון, מלח, שום, שמן זית, חומץ, נענע.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
מלפפוןמלפפון
חומץחומץ
שוםשום
יוגורטיוגורט
מנטהמנטה
מלחמלח
תהתה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מגבות מטבחמגבות מטבח
8
תגיש כמו רוטב לג ' ירוסקופי. לאחסן במקרר במיכל אטום עד שבוע.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב