זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: בשר ג'ירו ורוטב צזיקי, קציץ בשר ג'ירו עם רוטב צזיקי, ו רוטב ג'ירו וצזיקי.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לעבד את הבצל במעבד מזון במשך 10 עד 15 שניות ולהפוך למרכז של מגבת תה. לאסוף את הקצוות של המגבת וללחוץ עד כמעט כל המיץ מוסר. תשליך מיץ.
מרכיבים שתצטרך
מיץ
בצל
תה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
מגבות מטבח
3
להחזיר את הבצל למעבד המזון ולהוסיף את הטלה, שום, מיורן, רוזמרין, מלח ופלפל ולעבד עד שהוא ממרח בסדר, כ 1 דקה. עצור את המעבד לפי הצורך כדי לגרד את הצדדים של קערה.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורם
רוזמרין
שום
פלפל
בצל
כבש
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים את התערובת לתוך מחבת כיכר, הקפד ללחוץ לתוך הצדדים של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
3
מניחים את מחבת כיכר לתוך אמבט מים ואופים במשך 60 עד 75 דקות או עד התערובת מגיעה 165 עד 170 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת כיכר
4
הסר מהתנור ולנקז את כל השומן.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
מניחים את מחבת הלחם על מתלה קירור ומניחים לבנה עטופה בנייר אלומיניום ישירות על פני הבשר ומאפשרים לשבת במשך 15 עד 20 דקות, עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -175 מעלות פרוס ומגישים על לחם פיתה עם רוטב צזיקי, בצל קצוץ, עגבניות וגבינת פטה.
מרכיבים שתצטרך
צזיקי
גבינת פטה
פיתה
עגבנייה
בצל
בשר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מתלה תיל
מחבת כיכר
1
צור את תערובת הבשר לצורת כיכר ומקום על גבי 2 חתיכות חופפות של ניילון לעטוף כי הם לפחות 18 אינץ ' ארוך.
מרכיבים שתצטרך
בשר
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
2
מגלגלים את התערובת בניילון נצמד בחוזקה, מקפידים להסיר את כיסי האוויר. ברגע שהבשר מגולגל לחלוטין בעטיפה, לסובב את הקצוות של עטיפת הפלסטיק עד פני השטח של העטיפה הוא הדוק. אחסן במקרר לפחות 2 שעות או עד לילה, כדי לאפשר לתערובת להצטבר.
מרכיבים שתצטרך
בשר
גלול
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
3
מחממים את הגריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
4
מניחים את הבשר על שיפוד rotisserie.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
שיפודים
5
מניחים חתיכת עבה כפולה של רדיד אלומיניום מקופל לתוך מגש ישירות מתחת לבשר לתפוס כל טפטוף. מבשלים גבוה במשך 15 דקות. להקטין את החום עד בינוני ולהמשיך לבשל עוד 20 עד 30 דקות או עד הטמפרטורה הפנימית של הבשר מגיע 165 מעלות F. לכבות את החום ולאפשר להמשיך להסתובב עוד 10 עד 15 דקות או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 175 מעלות. פורסים ומגישים על פיתות עם רוטב צזיקי, בצל קצוץ, עגבניות וגבינת פטה.
מרכיבים שתצטרך
צזיקי
גבינת פטה
פיתה
עגבנייה
בצל
בשר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
6
מניחים את היוגורט במגבת תה, לאסוף את הקצוות, להשעות מעל קערה, ולנקז במשך 2 שעות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
יוגורט
תה
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
קערה
7
מניחים את המלפפון הקצוץ במגבת תה וסוחטים כדי להסיר את הנוזל; להשליך נוזל. בקערת ערבוב בינונית, לשלב את היוגורט סחוט, מלפפון, מלח, שום, שמן זית, חומץ, נענע.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
מלפפון
חומץ
שום
יוגורט
מנטה
מלח
תה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
מגבות מטבח
8
תגיש כמו רוטב לג ' ירוסקופי. לאחסן במקרר במיכל אטום עד שבוע.