קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

בשר ג'ירו עם רוטב צזיקי

בשר ג'ירו עם רוטב צזיקי
בשר ג'יירו עם רוטב צזיקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. צופה בדמות שלך? למתכון נטול גלוטן, ראשוני וקטוגני זה יש 386 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. 160 איש התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. אם יש לכם מלח כשר, מלח כשר, מיורן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח הכשר תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 66%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: בשר ג'ירו ורוטב צזיקי, בשר ג'ירו עם רוטב צזיקי, ו כיכר בשר ג'ירו עם רוטב צזיקי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מעבדים את הבצל במעבד מזון למשך 10 עד 15 שניות והופכים למרכז מגבת תה. אוספים את קצות המגבת וסוחטים עד להסרת כמעט כל המיץ. מחק מיץ.
מרכיבים שתצטרך
מיץמיץ
בצלבצל
תהתה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מגבות מטבחמגבות מטבח
3
מחזירים את הבצל למעבד המזון ומוסיפים את הטלה, השום, המרג ' ורם, הרוזמרין, המלח והפלפל ומעבדים עד שהוא משחה דקה, בערך 1 דקה. עצור את המעבד לפי הצורך כדי לגרד את דפנות הקערה.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
רוזמריןרוזמרין
שוםשום
פלפלפלפל
בצלבצל
כבשכבש
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
1
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים את התערובת לתבנית כיכר, מקפידים ללחוץ לדפנות התבנית.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
3
מכניסים את תבנית הכיכר לאמבט מים ואופים 60 עד 75 דקות או עד שהתערובת מגיעה ל 165 עד 170 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבת כיכרמחבת כיכר
4
מוציאים מהתנור ומסננים כל שומן.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מניחים את תבנית הכיכר על רשת קירור ומניחים לבנה עטופה בנייר אלומיניום ישירות על פני הבשר ומניחים לשבת 15 עד 20 דקות, עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 175 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
צזיקיצזיקי
גבינת פטהגבינת פטה
פיתהפיתה
עגבנייהעגבנייה
בצלבצל
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מתלה תילמתלה תיל
מחבת כיכרמחבת כיכר
1
יוצרים את תערובת הבשר לצורת כיכר ומניחים על גבי 2 חתיכות ניילון חופפות שאורכן 18 סנטימטרים לפחות.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
2
מגלגלים את התערובת בניילון היטב, ומקפידים להסיר כיסי אוויר. לאחר שהבשר מגולגל לחלוטין בעטיפה, סובב את קצות הניילון עד שמשטח העטיפה הדוק. חנות במקרר לפחות 2 שעות או עד לילה, כדי לאפשר לתערובת להתמצק.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
3
מחממים את הגריל לגובה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
מניחים את הבשר על שיפוד הרוטיסרי.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
5
מניחים חתיכת נייר אלומיניום בעובי כפול המקופלת למגש ישירות מתחת לבשר כדי לתפוס טפטופים. מבשלים על גבוה במשך 15 דקות. מנמיכים את האש לבינונית וממשיכים לבשל עוד 20 עד 30 דקות או עד שהטמפרטורה הפנימית של הבשר מגיעה ל 165 מעלות צלזיוס.מכבים את האש ומאפשרים להמשיך להסתובב עוד 10 עד 15 דקות או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 175 מעלות. פורסים ומגישים על פיתות עם רוטב צזיקי, בצל קצוץ, עגבניות וגבינת פטה.
מרכיבים שתצטרך
צזיקיצזיקי
גבינת פטהגבינת פטה
פיתהפיתה
עגבנייהעגבנייה
בצלבצל
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
מניחים את היוגורט במגבת תה, לאסוף את הקצוות, להשעות מעל קערה, ולנקות במשך 2 שעות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
יוגורטיוגורט
תהתה
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
קערהקערה
7
מניחים את המלפפון הקצוץ במגבת תה וסוחטים להסרת הנוזל; להשליך נוזלים. בקערת ערבוב בינונית שלבו את היוגורט המרוקן, המלפפון, המלח, השום, שמן הזית, החומץ והנענע.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
מלפפוןמלפפון
חומץחומץ
שוםשום
יוגורטיוגורט
מנטהמנטה
מלחמלח
תהתה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מגבות מטבחמגבות מטבח
8
מגישים כרוטב לג ' ירוס. יש לאחסן במקרר בכלי אטום עד שבוע.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב

מרכיבים

11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1( חצילים)מלפפון, קלופים, זרע, קצוץ דקמלפפון, קלופים, זרע, קצוץ דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיורן מיובשמיורן מיובש1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שום טחון דקשום טחון דק4ציפורןשום, טחון דקשום, טחון דק907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)טלה טחוןטלה טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוזמרין אדמה מיובשתרוזמרין אדמה מיובשת1צביטהקמצוץ מלח כשרקמצוץ מלח כשר21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד5ל 6 עלי נענע, טחון דקל 6 עלי נענע, טחון דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1( חצילים)בצל, קצוץ דק או מגוררבצל, קצוץ דק או מגורר454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)יוגורט רגיליוגורט רגיל21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר