בשר חזיר ממולא מורטדלה עם תפוחי אדמה קלויים ברוזמרין
בשר חזיר ממולא מורטדלה עם תפוחי אדמה קלויים רוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 56 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 581 קלוריות. לך לחנות ותביא את מורטדלה, בשר חזיר צלוי, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו בשר חזיר בריח רוזמרין ממולא בשום צלוי, משמשים מיובשים וחמוציות ורוטב מחבת יין פורט, ירך חזיר ממולא חמוציות ורוזמרין, ו ירך חזיר צלוי ברוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
2
למחוץ בגסות פלפלים ו 2 כפיות מלח כשר עם מרגמה ועלי, ולאחר מכן להוסיף שום מחית עד צורות להדביק. מערבבים בחמאה לא מלוחה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלח
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
3
אם מותן חזיר כבר קשור, להשליך מחרוזות. שים ירך, צד שומן למטה, על קרש חיתוך מצופה בניילון נצמד. חזיר פרפר לחתוך ספירלה: למצוא התחלה של דש על 1 צד ארוך של ירך (שבו העצם הוסרה). החל בקצה הפנימי של דש, לעשות חתך ארוך לאורך הצד למטה של ירך עם סכין חדה מאוד boning או paring, לעצור 1 אינץ ' מלמטה (זה מתחיל ספירלה). סובב את הסכין במקביל לתחתית ירך ולהתחיל לחתוך את הדרך פנימה (במקביל לתחתית), שמירה על עובי הבשר אפילו ככל האפשר, באמצעות היד השנייה שלך כדי להרים בעדינות למשוך את החלק העליון של הבשר מן הסכין, עד מותן הוא 1 חתיכה שטוחה ארוכה של בשר.
מורחים 1 חמאת כמהין כף על מורטדלה, ולאחר מכן העליון עם הנותרים מורטדלה ומורחים עם הנותרים חמאת כמהין כף. החל בסוף זה היה הפנים של ירך, לגלגל את המותניים בחוזקה ולסדר, צד התפר למטה (צד שומן למעלה), על קרש חיתוך. אם שכבת שומן היא 1/4 אינץ 'עבה, לעשות חתכים לרוחב קרוב מאוד בו (על 1/8 אינץ' זה מזה; לא לחתוך דרך בשר), ואז לקשור עם חוט מטבח במרווחים של 1 אינץ'. לשפשף צלוי בכל רחבי עם חמאת פלפל, כיסוי שכבת שומן היטב.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלה
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
דראגי פנינה לבנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
קרש חיתוך
7
שים חזיר, צד שומן למעלה, על מתלה משומן במחבת צלייה וצלי באמצע התנור 20 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה למחבת צלייה, הופכים אותם במיצי מחבת למעיל, ואז צולים בשר חזיר עם תפוחי אדמה עד מדחום מוכנס באלכסון 2 אינץ ' לתוך רושמי בשר 68°, 45 עד 55 דקות.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-450 ° F והסר מתלה ממחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
עם עצם כנף, עור על
7
מורחים תפוחי אדמה במחבת וצולים באמצע התנור, ערבוב כל 5 דקות, עד חום זהוב, כ -20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
להעביר לקערה הגשה ולשמור חם.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
דלגי כמה שיותר שומן ממיצי פאן. מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף מרק ו מחבת deglaze על ידי רותחים על חום גבוה, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, 1 דקה. מערבבים יחד מים קורנפלור, ולאחר מכן מוסיפים לתערובת מרק ומרתיחים, מטאטא, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
הסר מהחום ולהקציף בחמאת כמהין.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
להשליך מחרוזת, ואז לחתוך חזיר ומגישים עם רוטב ותפוחי אדמה.
* בשר חזיר יכול להיות butterflied ו ממולא 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.* זמין בכמה חנויות מזון מיוחדות וd ' Artagnan (800-327-8246).