בשר משומר וכרוב
המתכון בשר משומר וכרוב מוכן תוך כ 5 דקות, וזה בהחלט עצום חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. המתכון הזה מכסה %66 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 1484 קלוריות, 98 גרם חלבון ו 91g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. אם יש לכם כרוב, כרוב, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: בשר משומר וכרוב, בשר משומר וכרוב, ו N. Y. C. בשר משומר וכרוב.
הוראות
מסדרים תפוחי אדמה ושום על החלק התחתון של בישול איטי.
מניחים בשר משומר על גבי ירקות ומפזרים תיבול מחבילה. לדחוף ציפורן לבצל ולהוסיף לבישול.
מוסיפים מספיק מים רק כדי לכסות את הבשר; מכסים ומבשלים נמוך עד מכרז, 6 שעות ו 30 דקות עד 8 שעות.
להעביר בשר קרש חיתוך לכסות בנייר כסף כדי להתחמם.
להעביר תפוחי אדמה לקערה ולכסות בנייר כסף כדי להתחמם.
מוסיפים גזר וכרוב לבישול, פונים גבוה, מכסים ומבשלים עד רק מכרז, על 30 דקות.פורסים בשר על פני תבואה ומגישים עם תפוחי אדמה, גזר וכרוב.