בשר משומר וכרוב
אם יש לכם מיורן, חזה בקר, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. נסו בשר משומר וכרוב, בשר משומר וכרוב, ו בשר משומר וכרוב (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שלב את כל החומרים מי מלח, למעט חזה בקר, בקערה גדולה לא תגובתי.
הוסף את חזה הבקר (ייתכן שיהיה עליך לחתוך אותו 2 חתיכות) ולשפשף את תערובת התבלינים לתוך הבשר.
יוצקים מים קרים מעל עד הבשר מכוסה. משקל חזה למטה עם צלחת קטנה, כך שהוא שקוע לחלוטין; לכסות להכניס למקרר. הבשר יכול להיות מזוקק בן לילה או כל עוד 10 ימים. ככל שהמליטה ארוכה יותר, הבשר משומר יותר.
מחממים את התנור ל 300 מעלות F.
מחממים סיר גדול או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה ומוסיפים את שמן הזית.
מוסיפים את הבצל, הגזר, הסלרי, השום, המרג ' ורם ועלי המפרץ ומבשלים עד שמתחילים לרכך, כ -10 דקות.
הסר את הבשר מן המלח ולשטוף אותו היטב. מניחים את הבשר על הירקות ומוסיפים מים רק כדי לכסות את הבשר. מביאים לרתיחה ברפרוף כל קצף שעולה על פני השטח. מקטינים את החום לרתיחה, מניחים את המכסה על הסיר ומבשלים 15 דקות.
מוסיפים את חתיכות הכרוב, מכסים, ומכניסים לתנור; מבשלים 3 שעות.
הסר את הבשר, לכסות אותו בנייר כסף, ולתת לו לנוח במשך 20 דקות.
חותכים את השומן מן הבשר המשומר, פורסים את הבשר כנגד התבואה, ומגישים אותו בקערות רדודות עם פלחי הכרוב, קצת נוזל בישול, וירקות שורש הערווה.
1 פאונד תפוחי אדמה חדשים, שפשף
1 פאונד גזר גמדי, גזוז ומקורצף
1 לפת תינוק קילו, גזוז וקרצף
1 פאונד בייבי גזר לבן, גזוז ושפשף
מלח כשר ופלפל שחור טחון טרי
1/2 פאונד חמאה ללא מלח, מרוכך
1/2 כוס מעורבב קצוץ עשבי תיבול טריים כמו טימין, מנטה, עירית, פטרוזיליה, או chervil
מלח כשר ופלפל שחור טחון טרי
שים את שמן הזית והחמאה בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הירקות וזורקים כדי מעיל אותם היטב עם השומן; העונה עם מלח ופלפל.
מוסיפים 1 כוס מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה, מכסים את הסיר, ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -20 דקות.
בינתיים, להפוך את חמאת עשבי תיבול על ידי שילוב של חמאה רכה ועשבי תיבול יחד; העונה עם קצת מלח ופלפל.
כדי לשרת, מורחים קצת חמאת עשב בתחתית קערה.
מוסיפים את הירקות החמים ואת dot עם יותר חמאת עשב. להרטיב עם חלק מנוזל הבישול ולהגיש.