קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות38
מגזין

בשר משומר וכרוב

בשר משומר וכרוב
אם יש לכם מיורן, חזה בקר, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. נסו בשר משומר וכרוב, בשר משומר וכרוב, ו בשר משומר וכרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שלב את כל החומרים מי מלח, למעט חזה בקר, בקערה גדולה לא תגובתי.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
הוסף את חזה הבקר (ייתכן שיהיה עליך לחתוך אותו 2 חתיכות) ולשפשף את תערובת התבלינים לתוך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
בשרבשר
4
יוצקים מים קרים מעל עד הבשר מכוסה. משקל חזה למטה עם צלחת קטנה, כך שהוא שקוע לחלוטין; לכסות להכניס למקרר. הבשר יכול להיות מזוקק בן לילה או כל עוד 10 ימים. ככל שהמליטה ארוכה יותר, הבשר משומר יותר.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בשרבשר
5
מחממים את התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מחממים סיר גדול או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה ומוסיפים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
7
מוסיפים את הבצל, הגזר, הסלרי, השום, המרג ' ורם ועלי המפרץ ומבשלים עד שמתחילים לרכך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
מרז ' ורםמרז ' ורם
גזרגזר
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
8
הסר את הבשר מן המלח ולשטוף אותו היטב. מניחים את הבשר על הירקות ומוסיפים מים רק כדי לכסות את הבשר. מביאים לרתיחה ברפרוף כל קצף שעולה על פני השטח. מקטינים את החום לרתיחה, מניחים את המכסה על הסיר ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
מלחמלח
מיםמים
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
9
מוסיפים את חתיכות הכרוב, מכסים, ומכניסים לתנור; מבשלים 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
הסר את הבשר, לכסות אותו בנייר כסף, ולתת לו לנוח במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
11
חותכים את השומן מן הבשר המשומר, פורסים את הבשר כנגד התבואה, ומגישים אותו בקערות רדודות עם פלחי הכרוב, קצת נוזל בישול, וירקות שורש הערווה.
מרכיבים שתצטרך
שורש ירקותשורש ירקות
בשר משומרבשר משומר
כרובכרוב
דגניםדגנים
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
2 כפות שמן זית כתית
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
13
2 כפות חמאה ללא מלח
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
14
1 פאונד תפוחי אדמה חדשים, שפשף
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה חדשתפוח אדמה חדש
15
1 פאונד גזר גמדי, גזוז ומקורצף
מרכיבים שתצטרך
גזר גמדיגזר גמדי
16
1 לפת תינוק קילו, גזוז וקרצף
מרכיבים שתצטרך
לפתלפת
17
1 פאונד בייבי גזר לבן, גזוז ושפשף
מרכיבים שתצטרך
גזר לבןגזר לבן
18
מלח כשר ופלפל שחור טחון טרי
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
מלח כשרמלח כשר
19
1/2 פאונד חמאה ללא מלח, מרוכך
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
20
1/2 כוס מעורבב קצוץ עשבי תיבול טריים כמו טימין, מנטה, עירית, פטרוזיליה, או chervil
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
ChervilChervil
פטרוזיליהפטרוזיליה
עיריתעירית
טימיןטימין
מנטהמנטה
21
מלח כשר ופלפל שחור טחון טרי
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
מלח כשרמלח כשר
22
שים את שמן הזית והחמאה בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
23
מוסיפים את הירקות וזורקים כדי מעיל אותם היטב עם השומן; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ירקירק
24
מוסיפים 1 כוס מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה, מכסים את הסיר, ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
25
בינתיים, להפוך את חמאת עשבי תיבול על ידי שילוב של חמאה רכה ועשבי תיבול יחד; העונה עם קצת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
עשבי תיבולעשבי תיבול
26
כדי לשרת, מורחים קצת חמאת עשב בתחתית קערה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
27
מוסיפים את הירקות החמים ואת dot עם יותר חמאת עשב. להרטיב עם חלק מנוזל הבישול ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
חמאהחמאה