ג'ינג'ר-דבש כנפיים חמות
ג'ינג'ר-דבש כנפיים חמות דורש כ 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 785 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 51 גרם שומן. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. אם יש לך רוטב, כנפי עוף ותיפופים, פלפל סצ'ואן טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זה עובד טוב כמו מתאבן. וזה די טוב. כנפי עוף ג'ינג'ר דבש, כנפי עוף דבש ג'ינג'ר, ו כנפי עוף ג'ינג'ר דבש דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
קו גיליון אפייה גדול עם נייר לרסס עם שמן צמחי. בקערה, מערבבים את הקמח עם המלח, פלפל סצ ' ואן ואבקת חמישה תבלינים.
מוסיפים את העוף וזורקים למעיל.
מורחים את העוף על תבנית האפייה בשכבה אחת ומרססים בשמן צמחי. צולים את העוף במשך 45 דקות, הופכים פעם או פעמיים, עד להשחמה ופריך.
בקערה, לטאטא את הרוטב החם עם חמאה, רוטב סויה, דבש וג ' ינג ' ר עד בשילוב.
מוסיפים את כנפי העוף לרוטב וזורקים.
מפזרים את הבצל הירוק ומגישים.