גבינה עם גבינת עיזים, אספרגוס, פטריות וסלסה טומטילו קלויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Quesadilla עם גבינת עיזים, אספרגוס, פטריות קלוי Tomatillo Salsan. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. לך לחנות ותביא אספרגוס, עגבניות, שרדונה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו פסטה עם גבינת עיזים, עוף, אספרגוס ופטריות, קרפים אפויים עם אספרגוס, כרישה, פטריות וגבינת עיזים, ו 10 למעלה tomatillo s ו קלוי Tomatillo וסלסה זית ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני ומוסיפים 2 כפות שמן זית.
מטגנים את האספרגוס, פטריות ובצל, כ 4 דקות.
מוסיף את היין וקצת מלח ופלפל. להפחית את החום נמוך ומבשלים, על 5 דקות.
לעטוף את tomatillos ו chiles בנייר אלומיניום ומניחים מעל להבה פתוחה במשך כ 5 דקות בכל צד.
העברה לבלנדר עם שן שום ו 1/3 כוס מים. להתמזג עד חלקה. טעם ותיבול עם מלח ופלפל.
לעטוף את הטורטיות במטלית נקייה, לחה ומניחים במיקרוגל במשך 2 דקות.
ממלאים כל טורטייה עם קצת גבינת ג ' ק וכ -1 כף מילוי אספרגוס. מקפלים לשניים כמו טאקו.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את 2 כפות שמן הזית הנותרות. מטגנים את הקסדיות המקופלות בקבוצות עד לזהב ופריך, כ -3 דקות בכל צד. מניחים בצד על מגבות נייר כדי לנקז כל שמן.
מגישים כל קווסאדייה עם גבינת עיזים מתפוררת למעלה ומקשטים בכוסברה טרייה.