קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות4
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת בייקון בורבון

גלידת בייקון בורבון
גלידת בייקון בורבון לוקחת בערך 5 שעות ו 55 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1090 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 82 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 8 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם שמנת כבדה, חלב, משחת וניל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. עם כפית ציון של 35%, המנה הזו די גרועה. גלידת בורבון מייפל בייקון, ללא גלידה יצרנית קרמל מלוח, בורבון, חמאת אגוזים וגלידת נתח שוקולד, ו גלידת בורבון דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
ציוד מיוחד: יצרנית גלידה
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
2
מעבירים את הבייקון בסיר עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מעבירים את השומן למקרר, מצמררים עד שהשומן מתמצק. השאירו חצי מהבייקון את הסיר, ושמרו את החצי השני.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים את הבורבון לסיר עם הבייקון ומבשלים עד שהוא מופחת בשני שלישים. מערבבים פנימה את השמנת, החלב, 1/2 כוס הסוכר, הווניל וקורט מלח ומסירים מהאש. מכסים עם פלסטיק מגניב במשך שעה 1. מסננים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
זורקים את הבייקון השמור עם 1/4 כוס סוכר והסוכר החום.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
7
מורחים את הבייקון המסוכר על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד שהסוכר נמס ומתקרמל. מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מקציפים את הביצים עד שהנפח הוכפל במיקסר מעמד המוגדר במהירות גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
9
מוסיפים את יתרת 1/4 כוס הסוכר, קורט מלח ו -1 עד 2 כפות מהשומן המצונן והעיבוד. מקציפים גבוה במשך 1 דקה. הפחיתו את המהירות לנמוכה ושילבו לאט את תערובת הבורבון והחלב המקוררים, תוך ערבוב רק לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
10
יוצקים לתוך יצרנית גלידה ונטישה על פי הוראות היצרן. להקפיא עד המשרד, 1 עד 2 שעות. גורפים ומקשטים בממתקי הבייקון. אה יאם. ואז לשבת עם כפית ולאכול אותו. אל תשתף.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o

יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, מוסקטו, Moscato Dasti

קרם שרי, משקה אלכוהולי וקטגוריית מוצרי מזון הם בחירה מצוינת לגלידה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.