גלידת גבינת קרם דובדבנים
אם יש לך בערך 45 דקות לבלות במטבח, גלידת גבינת קרם דובדבנים עשויה להיות מתכון יוצא מן הכלל ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני לנסות. תמורת 74 סנט למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 12. מנה אחת מכילה 272 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -16 גרם שומן . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם מיץ לימון, סוכר, דובדבנים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם לקיץ . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 14% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם גלידת גבינת דובדבנים עבור , גלידת עוגת גבינה דובדבנים Best Lick! גלידה 2008 ,ודובדבנים ושזיפים מתפוררים עם גלידת גבינת עיזים .
הוראות
בסיר כבד מערבבים את הביצים והסוכר. מוסיפים בהדרגה 1-3/4 כוסות שמנת. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהתערובת מגיעה ל-160 מעלות לפחות ומצפה את גב כף מתכת.
מסירים מהאש. מצננים במהירות על ידי הנחת מחבת בקערת מי קרח; מערבבים במשך 2 דקות.
טורפים בקערה גבינת שמנת עד לקבלת תערובת חלקה. טורפים בהדרגה את תערובת הביצים.
מוסיפים את מיץ הלימון, הווניל, קליפת הלימון והשמנת שנותרה. מהדקים ניילון נצמד על משטח הרפרפת. מקררים מספר שעות או לילה.
מערבבים פנימה דובדבנים. ממלאים את גליל מקפיא הגלידה בשני שליש; להקפיא לפי הוראות היצרן. מקררים את יתרת התערובת עד להקפאה. אפשר להבשיל במקפיא גלידה או להתמצק במקפיא במקרר 2-4 שעות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, מוסקטו, Moscato Dasti
ניתן לשלב גלידה עם שרי שמנת, משקה אלכוהולי וקטגוריית מוצרי מזון. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Johnson Estate Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "