קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות2
ציון בריאות13
מגזין

גלידת הל קפה

גלידת הל קפה
גשו לסופר וקנו סוכר, שמנת, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו קפה-גלידה הל עם תאנים, קפה Granita עם קצפת הל, ו בירה קרה קפה לאטה קרח פופס (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר כבד להביא שמנת וחלב לרתיחה. בעוד חלב הוא חימום, טוסט תרמילי הל במחבת יבשה עד ארומטי, 1 עד 2 דקות, ולחץ עליהם כדי לפתוח עם הצד השטוח של סכין. כאשר חלב מגיע לרתיחה, להסיר מן החום, מערבבים תרמילי הל, כיסוי, תלול במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרמילי הלתרמילי הל
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
להביא חלב בחזרה לרתיחה ומערבבים קפה טחון.
מרכיבים שתצטרך
קפה טחוןקפה טחון
3
הסר מהחום, הכיסוי והתלול במשך 15 דקות. בסיר בינוני אחר, לטאטא יחד חלמונים ביצה וסוכר עד משולב היטב מעט מעובה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מסננים חלב לתוך תערובת ביצים באמצעות מסננת רשת בסדר להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
להקציף מיד לשלב. מבשלים בחום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד פודינג נוצר על גב כף אבל אצבע סחב על הגב משאיר קו נקי. מסננים לתוך מיכל אטום ומערבבים במלח. רפרפת צ ' יל במקרר לפחות 6 שעות ועד לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
למחרת, נטישה על פי הוראות היצרן.
7
מעבירים גלידה למיכל אטום וצינה במקפיא עד המשרד scoopable, 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב