גלידת הל קפה
גשו לסופר וקנו סוכר, שמנת, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו קפה-גלידה הל עם תאנים, קפה Granita עם קצפת הל, ו בירה קרה קפה לאטה קרח פופס (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר כבד להביא שמנת וחלב לרתיחה. בעוד חלב הוא חימום, טוסט תרמילי הל במחבת יבשה עד ארומטי, 1 עד 2 דקות, ולחץ עליהם כדי לפתוח עם הצד השטוח של סכין. כאשר חלב מגיע לרתיחה, להסיר מן החום, מערבבים תרמילי הל, כיסוי, תלול במשך 30 דקות.
להביא חלב בחזרה לרתיחה ומערבבים קפה טחון.
הסר מהחום, הכיסוי והתלול במשך 15 דקות. בסיר בינוני אחר, לטאטא יחד חלמונים ביצה וסוכר עד משולב היטב מעט מעובה.
מסננים חלב לתוך תערובת ביצים באמצעות מסננת רשת בסדר להשליך מוצקים.
להקציף מיד לשלב. מבשלים בחום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד פודינג נוצר על גב כף אבל אצבע סחב על הגב משאיר קו נקי. מסננים לתוך מיכל אטום ומערבבים במלח. רפרפת צ ' יל במקרר לפחות 6 שעות ועד לילה.
למחרת, נטישה על פי הוראות היצרן.
מעבירים גלידה למיכל אטום וצינה במקפיא עד המשרד scoopable, 3 עד 4 שעות.