קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מטבחיםיהודי
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת וניל עם סוכריות שומשום וחלבה

גלידת וניל עם סוכריות שומשום וחלבה
גלידת Vanillan עם סוכריות שומשום וחלבה עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 361 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך חלבה, דבש, סוכריות שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. מתכונים דומים: גלידה חלבה ונילן, חלבה אגוז Semolina & אורן עם גלידה Vanillan, ו גלידת וניל צ'אי.

הוראות

1
התחל על ידי הצבת סוכריות שומשום בשקית פלסטיק resealable גדולה. לרסק את הממתקים עם מערוך עד שבור לחתיכות קטנות. מחלקים גלידה בין 6 קערות. למעלה עם ממתקים כתושים וחלבה מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
טפטוף עם דבש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם אפשרויות נהדרות לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "