גלידת וניל שעועית
גלידת וניל שעועית היא ללא גלוטן וצמחוני קינוח. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 871 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם שעועית וניל, סוכר, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. מתכונים דומים: גלידת וניל צ'אי, קיץ ברי וניל שעועית Parfaits עם וניל שעועית קצפת, ו קרם שוקולד מלא קאפקייקס וניל עם ציפוי וניל שעועית.
הוראות
מערבבים חלב וקרם בסיר בינוני. פיצול שעועית וניל חצי לאורכו, לגרד זרעים לתוך תערובת חלב.
הוסף תרמיל שעועית וניל לתערובת חלב.
מניחים מחבת על חום בינוני, ומבשלים כ 5 דקות או רק עד בועות להתחיל ליצור סביב קצה המחבת, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים חלמונים וסוכר בקערת ערבוב. הכה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד עבה וחיוור. בהדרגה לטאטא בתערובת חלב חם; לחזור לסיר. לבשל, לטאטא כל הזמן, על אש נמוכה, על 2 דקות או עד תערובת פודינג מתעבה ומצפה את הגב של כף. (לא לבשל יתר על המידה.)
יוצקים תערובת פודינג דרך מסננת רשת תיל לתוך קערה בינונית, להשליך תרמיל שעועית וניל.
מניחים קערה בקערה גדולה יותר מלאה קרח, ומערבבים פודינג עד מגניב.
יוצקים תערובת לתוך מיכל מקפיא של מקפיא חשמלי 2 ליטר. להקפיא על פי הוראות היצרן.
להעביר גלידה מיכל מקפיא פלסטיק 1 ליטר. להקפיא 4 שעות או עד המשרד.