גלידת טארט לימון היא צמחוני ומספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה על 19 שעות. אם יש לכם אבקת גלוקוז, גרידת לימון, חלבוני ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 14%. מתכונים דומים: גלידת לימון שמנת, עוגת לימון, ו טארט קרם לימון חדש.
מוסיפים גרידת לימון מסוכר קצוצה ותמצית שמן לימון לתערובת. לקרר את התערובת על אמבט מי קרח. מכסים ומקררים את אמבט הגלידה בין לילה. למחרת, תהליך במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימון
גלידה
מים
שמן לימון
חלץ
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידה
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערה של מערבל לעמוד, קרם חמאה וסוכר במהירות נמוכה.
מוסיפים קמח, קמח שקדים ומלח וממשיכים לערבב על נמוך עד משולב באופן מלא, על 3 עד 4 דקות. באמצעות הידיים, לשבור את הבצק להתפוררות קטנה ולמקם אותם על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קמח שקדים
בצק
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
אופים במשך 8 עד 10 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
בואו להתקרר לחלוטין לכסות עם פלסטיק לעטוף כדי לשמור על יבש.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
1
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערת ערבוב נקייה ויבשה, מקציפים את חלבוני הביצה לפסגות רכות. במהירות נמוכה, להוסיף בהדרגה את הסוכר מגורען למרנג, להגדיל את המהירות, ואת מקציפים את מרנג לפסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
חלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
3
מעבירים מרנג לשקית צנרת ומוציאים את המרנג לצורות גליל ארוכות על סחף או פיסת נייר קלף. אבק את צמרות עם אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
4
אופים במשך 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
בואו להתקרר לחלוטין. להתפורר מרנג ולכסות בניילון נצמד כדי לשמור על יבש.