קושימומחה
מוכן ב19 שעות
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

גלידת טארט לימון

גלידת טארט לימון
גלידת טארט לימון היא צמחוני ומספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה על 19 שעות. אם יש לכם אבקת גלוקוז, גרידת לימון, חלבוני ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 14%. מתכונים דומים: גלידת לימון שמנת, עוגת לימון, ו טארט קרם לימון חדש.

הוראות

1
מערבבים חלב מלא, שמנת כבדה, סוכר הפוך, חלמונים ביצה, סוכר מגורען, אבקת חלב, ומייצב בקערת נירוסטה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
שמנת כבדהשמנת כבדה
אבקת חלבאבקת חלב
חלב מלאחלב מלא
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מניחים את הקערה על פני מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
ערבוב כל הזמן, לאט לבשל את התערובת עד עקביות עבה.
4
מוסיפים גרידת לימון מסוכר קצוצה ותמצית שמן לימון לתערובת. לקרר את התערובת על אמבט מי קרח. מכסים ומקררים את אמבט הגלידה בין לילה. למחרת, תהליך במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
גלידהגלידה
מיםמים
שמן לימוןשמן לימון
חלץחלץ
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה של מערבל לעמוד, קרם חמאה וסוכר במהירות נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה
3
מוסיפים קמח, קמח שקדים ומלח וממשיכים לערבב על נמוך עד משולב באופן מלא, על 3 עד 4 דקות. באמצעות הידיים, לשבור את הבצק להתפוררות קטנה ולמקם אותם על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קמח שקדיםקמח שקדים
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים במשך 8 עד 10 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בואו להתקרר לחלוטין לכסות עם פלסטיק לעטוף כדי לשמור על יבש.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערת ערבוב נקייה ויבשה, מקציפים את חלבוני הביצה לפסגות רכות. במהירות נמוכה, להוסיף בהדרגה את הסוכר מגורען למרנג, להגדיל את המהירות, ואת מקציפים את מרנג לפסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
מעבירים מרנג לשקית צנרת ומוציאים את המרנג לצורות גליל ארוכות על סחף או פיסת נייר קלף. אבק את צמרות עם אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
4
אופים במשך 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בואו להתקרר לחלוטין. להתפורר מרנג ולכסות בניילון נצמד כדי לשמור על יבש.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1
מערבבים ביצים, סוכר מגורען, אבקת גלוקוז, ומיץ לימון טרי בקערת נירוסטה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
מיץ לימוןמיץ לימון
סירופ גלוקוזסירופ גלוקוז
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מניחים את הקערה על מחבת גדולה של מים רותחים. ערבוב כל הזמן, לאט לבשל את התערובת כדי curd עקביות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
3
מניחים את התערובת על אמבט מי קרח להתקרר עד 100 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
4
מוסיפים חמאה ומשלבים היטב. מקררים את התערובת עד מאוד קר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
5
לעבד את הגלידה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
6
מעבירים את הגלידה לקערת ערבוב גדולה ומקפלים בחתיכות מתפוררות ומקצפת. לאחר מכן מוסיפים את בסיס גלידת הלימון ומקפלים לשלב עד גלידות 2 הם משובש יפה.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
לימוןלימון
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
7
העברה מכולות אטומות להקפיא עד מוקשה, על 2 שעות.

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה, מרוכךחמאה, מרוכך4תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה8חלמוניםחלמונים4ביציםביצים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת גלוקוז (זמין באינטרנט ובחנויות אפייה מיוחדות)אבקת גלוקוז (זמין באינטרנט ובחנויות אפייה מיוחדות)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ לימון טרימיץ לימון טרי2(חוֹרֶף)תמצית שמן לימוןתמצית שמן לימון1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקצוץ גרידת לימון מסוכרקצוץ גרידת לימון מסוכר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת חלבאבקת חלב1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)סוכר הפוךסוכר הפוך4(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמייצב (זמין באינטרנט ובחנויות אפייה מיוחדות)מייצב (זמין באינטרנט ובחנויות אפייה מיוחדות)