גריסיני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Grissini. מנה אחת מכילה 108 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו זרעי שומשום, בצק לחם, גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Grissini עם Prosciutto, Mesclun עם Grissiuttoini, ו Grissini מלח ופלפל (מתכונים דומים).
הוראות
מצא תפר לאורכו בבצק. החל בתפר, בעדינות לפרוש בצק לתוך מלבן על משטח מקומח קלות.
רול בצק לתוך מלבן 15 x 13 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מברשת בצק באופן שווה עם 1 כף שמן.
מערבבים גבינה ואת 4 המרכיבים הבאים (באמצעות מלח), ערבוב היטב; מפזרים חצי תערובת באופן שווה על הבצק, הקשה בעדינות לדבוק. הפוך את הבצק.
מברשת בצק עם הנותרים 1 כף שמן; מפזרים תערובת הגבינה הנותרים.
חותכים את הבצק לאורך לתוך 48 רצועות דקות (בערך בעובי 1/4 אינץ') באמצעות חותך פיצה.
מניחים רצועות על גיליונות אפייה מצופות בתרסיס בישול.
אופים בקבוצות ב 425 במשך 4 דקות או עד זהב פריך.