קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

דג חרב בגריל עם סלט תפוחי אדמה-צ'וריסו

דג חרב בגריל עם סלט תפוחי אדמה-צ'וריסו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דג חרב בגריל עם סלט תפוחי אדמה-צ'וריסו. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 41 גר' של חלבון, 45 גרם של שומן, וסך הכל 656 קלוריות. אם יש לך שום, שמן זית, תפוחי אדמה אדומים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: דג חרב בגריל, סלט חצילים ותפוחי אדמה, דג חרב בגריל עם סלט לימון מסוכר, ו דג-חרב בגריל עם סלסה יוונית לסלט.

הוראות

1
לטאטא את השום, שמן זית, מיץ תפוזים, חומץ, דבש, טימין, זרעי כמון, 1/2 כפית מלח וכמה טחנות פלפל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
זרעי כמוןזרעי כמון
שמן זיתשמן זית
חומץחומץ
שוםשום
פלפלפלפל
דבשדבש
טימיןטימין
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מוסיפים את הדג ופונים למעיל. מכסים בניילון נצמד ומקררים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1
שים את תפוחי האדמה בסיר ומכסה במים קרים; מתבלים במלח. מביאים לרתיחה ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד מכרז, כ 20 דקות; לנקז. טוסט זרעי כמון במחבת בינונית מעל חום בינוני, על1 דקה; להעביר קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כמוןזרעי כמון
תפוח אדמהתפוח אדמה
טוסטטוסט
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
סירסיר
2
מוסיפים את שמן הזית ואת צ 'וריסו למחבת ומבשלים עד צ' וריסו רק מתחיל לרחוש, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
צ ' וריסוצ ' וריסו
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר את צ ' וריסו עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסוצ ' וריסו
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
4
הסר את המחבת מהחום; שומר את הטפטוף.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את החומץ ועשבי תיבול לקערה עם הכמון, ואז לטאטא את טפטוף צ ' וריסו.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסוצ ' וריסו
חומץחומץ
כמוןכמון
עשבי תיבולעשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
מוסיפים את הסלרי, פלפלים פיקילו, תפוחי אדמה וצ ' וריסו; לזרוק. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל פיקילופלפל פיקילו
מלח ופלפלמלח ופלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
צ ' וריסוצ ' וריסו
סלריסלרי
7
מחממים גריל גבוה; מברשת את הסורגים בקלילות עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
8
מניחים את דג החרב על הגריל ומברשת עם חלק המרינדה מהקערה. גריל עד מסומן בתחתית, על 5 דקות. הפוך ולהמשיך צלייה עד רק מבושל דרך, על 4 דקות יותר. מחלקים בין צלחות רסס עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
דג חרבדג חרב
מרינדהמרינדה
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
קערהקערה
9
מגישים עם סלט תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
10
צילום: אנה ויליאמס

מרכיבים

3ביוןסלרי (עם עלים), פרוססלרי (עם עלים), פרוס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה טרייה קצוצה ו / או עיריתפטרוזיליה טרייה קצוצה ו / או עירית113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צ'וריסו מיובש, חתוך לקוביותצ'וריסו מיובש, חתוך לקוביות0(יכול להיות או להרחיק)זרעי כמון, קצוץזרעי כמון, קצוץ1(יכול להיות או להרחיק)זרעי כמון, קצוץזרעי כמון, קצוץ11 קילו קישואים,טימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ4ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק11 קילו קישואים,1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1מיץ תפוזיםמיץ תפוזים6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל טחון טרימלח כשר ופלפל טחון טרי2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולה, ועוד לטפטוףשמן זית כתית מעולה, ועוד לטפטוף3(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל טחון טריפלפל טחון טרי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל פיקילו, פרוספלפל פיקילו, פרוס680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה אדומים, פרוסים דקתפוחי אדמה אדומים, פרוסים דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חומץ שריחומץ שרי2(חוֹרֶף)חומץ שריחומץ שרי1קילוגרםסטייקים עור על דג חרב (בערך 1/2 אינץ ' עבה)סטייקים עור על דג חרב (בערך 1/2 אינץ ' עבה)6ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן צמחי, לצחצוחשמן צמחי, לצחצוח

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.