דג חרב רוזמרין בגריל
ניתן להכין את דג חרב הרוזמרין בגריל בערך 20 דקות. מתכון זה משמש 2. למנה העיקרית הזו יש 273 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מ טעם הבית דורש פלפל, סטייקים של דג חרב, מיץ לימון ושמן זית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 61%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: דג חרב בגריל עם רוזמרין, דג חרב בגריל עם רוזמרין, ו דג חרב רוזמרין בגריל.
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את שבעת המרכיבים הראשונים; הוסף את דג החרב. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר עבור 1 שעה.
מסננים וזורקים את המרינדה. הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול; בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, ציפו קלות את מתלה הגריל. גריל דג חרב, מכוסה, על אש בינונית-גבוהה או צולה 4 אינץ'. מן החום במשך 4-6 דקות בכל צד או עד דגים פשוט הופך אטום.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לדג חרב. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. בורן קוטג ' קאשבורן פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר
תווי דובדבן כהה בשלים, דומדמניות אדומות ושוקולד קודמים לתווים מלוחים של טימין בר, בריאר ואדמה. טאנינים גמישים למילוי פה מעניקים עומק לחיך, בעוד שהרעננות והחומציות האדומה-ברי שומרים על אורך, מיקוד ואיזון מקסימים.