קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות98
מגזין

דג ים אוריגמי

דג ים אוריגמי
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? אוריגמי ים בס יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בס ים, goji berries, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן, Bass On A Bun for One, ו בס ים צ'יליאני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Seabass ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.