דג לימוני ומלפפונים
אם יש לך בערך 25 דקות לבלות במטבח, דגי לימוני ומלפפונים עשויים להיות מדהימים ללא גלוטן, ידידותי לפודמפ ופסקאטרי מתכון לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 31 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 255 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. 8 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, מיץ לימון, מלפפון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם דג עלום עם מלפפונים, טריאקי דגים עם מלפפונים חמוצים מתוקים, ו טריאקי דגים עם מלפפונים חמוצים מתוקים.
הוראות
מסדרים פרוסות מלפפון על 15 אינץ'. 12 אינץ'. חתיכת נייר כבד. למעלה עם פילה בקלה; מפזרים מלח ו -3 כפות מיץ לימון. מקפלים נייר כסף ומקפלים בקצוות פעמיים ויוצרים שקיק.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בחום של 425 מעלות למשך 15-17 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג. בזהירות פתוח פאוץ כדי לאפשר קיטור לברוח.
בקערה קטנה שלבו את החמאה, הבזיליקום ושאר מיץ הלימון. כף מעל דגים ומלפפונים.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות מדיצ 'י ארמט קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-23 דולר לבקבוק.
מדיצ 'י ארמטה קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן על החיך.