דג מונקפיש כורכום מתובל עם צ'אטני קוקוס-מנטה (Monkfish )
דג מונקפיש מתובל בכורכום עם צ'אטני בטעם מנטה-קוקוס עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 374 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל, שמן זית, כורכום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 60%. מתכונים דומים: מנטה קוקוס צ'אטני, איך לעשות מנטה קוקוס צ' אטני, קבב עוף הודי מתובל עם צ'אטני כוסברה-מנטה, ו מנטה צ'אטני, איך לעשות צ' אטני מנטה / pudina צ'אטני.
הוראות
1
לטאטא יחד את כל החומרים בתבנית אפייה רדודה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מקציף
2
מוסיפים את דג הנזיר ופונים למעיל. מקררים למשך 1 שעה. מחממים גריל. גריל במשך 7 עד 8 דקות בכל צד או עד מבושל דרך;
מרכיבים שתצטרך
Monkfish
ציוד שתשתמש בו
גריל
1
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה בינונית ומקררים במשך 1 שעה.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Scarpetta פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.