קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות2
ציון בריאות18
מגזין

דגים פריכים וצ'יפס עם אפונה רכה

דגים פריכים וצ'יפס עם אפונה רכה
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? דגים פריכים & צ'יפס עם אפונה רגשני יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 414 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-99 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם קרם fraîche, שמן זית, אפונהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. וזה אדיר. מתכונים דומים: אפונה רכה עם צ'יפס בתנור, אצבעות דגים ואפונה רכה, ו עוגות דג טרוטה מעושנות עם אפונה רכה.

הוראות

1
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לקלף ולקצוץ את תפוחי האדמה לשבבים עבים, ואז לזרוק עם שמן זית וקצת מלח. מסדרים על מגש אפייה גדול שאינו מקל וצלי במשך 20 דקות, פונה באמצע הדרך.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
טוסט קל הלחם, ואז דופק בקצרה במעבד מזון עבור פירורי לחם גס. אבק את הדגים בקמח, רועד את עודף, ואז לטבול לתוך הביצה, ואז פירורי לחם כדי מעיל ביסודיות. צולים את הדג עם הצ ' יפס במשך 20 דקות נוספות, עד ששניהם זהובים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
רק לפני הדגים וצ ' יפס מוכנים, להרתיח את האפונה עבור 3-4 דקות, ואז לנקז מחית. מערבבים בfraiche קרם ועונה.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו