קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

דלעת סקווש ותבשיל פקאן

דלעת סקווש ותבשיל פקאן
אם יש לך מיונז, סוכר, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה עבור סתיו. . וזה טוב. נסו דלעת פקאן מייפל, דלעת ממולאת פקאן, ו קרוסטיני דלעת ודלעת פקאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים דלעת סקווש, בצל, מיונז, גבינת צ ' דר, סוכר, וביצה בצלחת תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
דלעת סקוושדלעת סקווש
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
מיונזמיונז
בצלבצל
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
3
מערבבים פירורי קרקר, פקאן, גרעיני חמניות בקערה; מפזרים על תערובת סקווש.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניותגרעיני חמניות
פירורי קרקרפירורי קרקר
פקאניםפקאנים
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
יוצקים חמאה מומסת על ציפוי פירור.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
5
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל מבעבע ציפוי פירור הוא השחמה, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור