מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, סוכר חום, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת האביר האפל (עוגת שכבות שוקולד משולשת), עוגת שכבות שוקולד מתנוונת עם ציפוי שוקולד מיוחד, ו עוגת שוקולד שש שכבות עם מילוי מרשמלו קלוי וציפוי שוקולד מלט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
כדי להכין עוגה, מעיל 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול; תחתיות של מחבתות עם נייר שעווה. נייר שעווה מעיל עם ספריי בישול; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
3
יוצקים 2/3 כוס מים רותחים מעל 6 כפות עלי תה בקערה; תלול 5 דקות. מסננים דרך מסננת בסדר לתוך קערה; מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
תה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין. לנפות יחד קמח, סודה לשתייה, ומלח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
שלב 2/3 כוס קקאו ו 2/3 כוס מים רותחים, ערבוב עם מקצף. מגניב במקפיא 10 דקות, ומערבבים תה מבושל, יוגורט, וניל.
מרכיבים שתצטרך
תה מבושל
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מניחים סוכר מגורען, סוכר חום וחמאה בקערה גדולה, ומכים עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב (כ 5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
דיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מוסיפים חלבונים ביצה, 1 בכל פעם, פועם היטב לאחר כל תוספת.
יוצקים הבלילה לתוך מחבתות עוגה מוכנות; מחבתות ברז בחדות פעם על הדלפק כדי להסיר בועות אוויר.
10
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבתות. הסר בזהירות ולהשליך נייר שעווה. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
כדי להכין הדובדבן, יוצקים 1/2 כוס מים רותחים מעל 5 כפות עלי תה בקערה; תלול 5 דקות. מסננים דרך מסננת בסדר לתוך קערה; מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
תה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
12
מניחים גבינת שמנת בקערה גדולה, ומכים עם מיקסר במהירות בינונית עד פלאפי (בערך 1 דקה). לנפות יחד אבקת סוכר 1/2 כוס קקאו. בהדרגה להוסיף תערובת קקאו 2 1/2 עד 3 כפות תה מבושל לגבינת שמנת. הכה רק עד חלקה. (לא overbeat או הדובדבן יהיה דק מדי.) Discard any remaining tea.