ה-T2: בורגרים טורקיה צ'ילי בטופ עם צ'ילי הודו עם סלאו פלפל אדום וצ'יפס פאנקי
ה-T2: בורגר טורקי צ'ילי בציפוי טורקי צ'ילי עם סלאו פלפל אדום וצ'יפס פאנקי היא מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -67 גרם חלבון , 49 גרם שומן , ובסך הכל 1037 קלוריות . , מתכון זה מכסה 58% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש בצל, רוטב חריף, רוטב ווסטרשייר וכמון טחון. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי . זהו מתכון יקר לחובבי אוכל אמריקאי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 83% , וזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: בורגרים הודו עם סלט גורגונזולן קרמי וצ'ילי שום , צ'ילי הודו עם חצי סהר , וחפרפרת הודו צ'ילי .
הוראות
1
מחממים תנור לטמפרטורה הרשומה על שק הצ'יפס.
מרכיבים שתצטרך
פסטרמה מעדנייה פרוסה
ציוד שתשתמש בו
1 שקית 14 אונקיות פתיתי קוקוס ממותקים
2
מחממים מראש מחבת טפלון בינונית על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 קילו לינגוויני יבש, מבושל ומרוקן
3
מערבבים אבקת צ'ילי, כמון ותיבול גריל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
6 ג'ינג'רס מפוררים דק
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כמון
ציוד שתשתמש בו
3 קילו תפוחי אדמה אדומים מעור, חתוכים לרבעים
אגוז מוסקט נוסף
4
הוסף כף שמן צמחי, סיבוב אחד של המחבת, למחבת וחצי מכמות ההודו. שוברים את תרנגול ההודו עם גב כף מיוערת. מתבלים את הודו במחצית מתערובת התבלינים. שוברים ומשחימים את הודו כמה דקות, ואז מוסיפים מחצית מהבצל הקצוץ דק ומבשלים עוד כמה דקות. כשהבצל שקוף, מוסיפים רוטב ווסטרשייר ורוטב עגבניות, מתקנים תיבול ומבשלים את רוטב הצ'ילי על אש נמוכה עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
10 עד 12 ירכי עוף ללא עצמות (בערך 1 3/4 פאונד)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
צ'דר חד, חתוך לרצועות בעובי 1 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1 קילו לינגוויני יבש, מבושל ומרוקן
5
בזמן שרוטב הצ'ילי עובד, מכינים את ההמבורגרים.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 ירכי עוף ללא עצמות (בערך 1 3/4 פאונד)
6
מניחים את יתרת ההודו בקערה ומוסיפים את יתרת תערובת התבלינים, מחצית מהבצל הקצוץ שנותר, 1/4 פלפל אדום קצוץ, 2 שיני שום קצוצות וככף רוטב חריף.
בורגר עובד ממש טוב עם מרלו, מלבק וזינפנדל. מרלו יתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יינות נועזים יותר, כגון מלבק או זינפנדל מפולפל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מרלו מסדרת Y של Yalumba. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-12 דולר.
מרלו סדרת יאלומבה Y
המרלו מסדרת Y של Yalumba הוא בצבע אדום דובדבן עם פירות יער אדומים, נענע, תבלינים ואלון מוקה על האף. החך מתהדר בטעמי פרי תוססים עם חך אמצע בשרני נדיב. טאנינים קטיפתיים מוסיפים מבנה ומניבים יין שייהנה ממרתף לטווח קצר של עד חמש שנים. המרלו הזה מתאים לאוכל נהדר עם מנות ים תיכוניות כמו פסטה או ריזוטו.