האביב מוקפץ ברוטב בוטנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל באביב מוקפץ ברוטב בוטנים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1003 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך פלפל, שמן, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי מתכונים קראפט. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. נסו האביב מוקפץ ברוטב בוטנים, ירקות מוקפצים דל מספוא עם רוטב ווסאבי-ג'ינג'ר, ו סטייק שומשום מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים רוטב, חמאת בוטנים, רוטב סויה ופלפל אדום מרוסק; להפריש.
חום 2 כפית. של השמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף; מבשלים ומערבבים 5 עד 8 דקות. או עד שעוף מבושל דרך.
מעבירים עוף לקערת הגשה גדולה; מכסים כדי להתחמם.
חום נותר 1 כפית. שמן באותו מחבת.
מוסיפים ברוקולי ופלפלים; מבשלים ומערבבים 5 דקות. או עד שהירקות יהיו רכים.
מוסיפים פסטה, ירקות ותערובת רוטב לעוף; מערבבים קלות. אם תרצה, בהדרגה לערבב מספיק של מי בישול פסטה שמורות עד רוטב הוא עקביות הרצוי.