קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

האגרולים של סינדי

האגרולים של סינדי
המתכון של Cindi's Egg Rolls מוכן תוך כ-50 דקות והוא בהחלט אפשרות מצוינת ללא חלב לחובבי האוכל הסיני. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 11 גרם חלבון, 27 גרם שומן ובסך הכל 417 קלוריות. תמורת 85 אגורות למנה, תקבלו מתאבנים שמגישים 12. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. 46 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. אם יש לך בשר חזיר טחון, שמן צמחי, שמן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מוצק של 56%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: אגרולים של סינדי, אגרולים של קולקטן - איך מכינים אגרולים או גלילים בסגנון קולקטה, וביצת בייקון ואגרולות גבינה.

הוראות

1
מבשלים בשר חזיר בווק גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
גארום (רוטב דגים, השתמש תאילנדי Nuoc Mam), לתיבולגארום (רוטב דגים, השתמש תאילנדי Nuoc Mam), לתיבול
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מסננים ומניחים בצד.
3
בקערה גדולה מערבבים את הכרוב, הגזר, הפלפל הירוק, הבצל, השום והג'ינג'ר. בקערה קטנה מערבבים את עמילן התירס, רוטב הסויה והמולסה עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 לחמי פיתות (6 אינץ'), חצויים ומחוממים2 לחמי פיתות (6 אינץ'), חצויים ומחוממים
תערובת אפייה מוכנהתערובת אפייה מוכנה
10 עד 12 ירכי עוף ללא עצמות (בערך10 עד 12 ירכי עוף ללא עצמות (בערך
3/4 כוס טורבינדו (גולמי שטוף) סוכר3/4 כוס טורבינדו (גולמי שטוף) סוכר
שקדים קצוצים, קלויים** ראה הערת קוקשקדים קצוצים, קלויים** ראה הערת קוק
1/2 כוס גבינה שוויצרית או גרוייר מגוררת1/2 כוס גבינה שוויצרית או גרוייר מגוררת
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
פלפלים חריפים, כל צבע חם או לא מגן מקומיפלפלים חריפים, כל צבע חם או לא מגן מקומי
רוטב מ-daube A La Provencaleרוטב מ-daube A La Provencale
ציוד שתשתמש בו
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
4
מחממים 2 כפות שמן בווק. מערבבים את תערובת הכרוב בקבוצות, מבשלים כל מנה 3 עד 4 דקות, רק עד לריכוך. מחזירים את הירקות לקערה ומערבבים פנימה בשר חזיר. מערבבים פנימה את תערובת עמילן התירס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת אפייה מוכנהתערובת אפייה מוכנה
12 כוסות לחם תירס חתוך לקוביות, קלוי12 כוסות לחם תירס חתוך לקוביות, קלוי
שקדים קצוצים, קלויים** ראה הערת קוקשקדים קצוצים, קלויים** ראה הערת קוק
גארום (רוטב דגים, השתמש תאילנדי Nuoc Mam), לתיבולגארום (רוטב דגים, השתמש תאילנדי Nuoc Mam), לתיבול
מיני טריזי תפוחי אדמה קפואיםמיני טריזי תפוחי אדמה קפואים
ציוד שתשתמש בו
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מחממים 1 ליטר שמן במטיגון עמוק ל-365 מעלות F (185 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
מיני טריזי תפוחי אדמה קפואיםמיני טריזי תפוחי אדמה קפואים
ציוד שתשתמש בו
בצל אדום כבוש, לקישוטבצל אדום כבוש, לקישוט
6
מניחים כ-1 כף מילוי על כל עטיפה של אגרול. מקפלים פינה אחת של העטיפה מעל המילוי. מקפלים את דפנות העטיפה מעל המילוי.
מרכיבים שתצטרך
ספרינקס צבעוני או סוכריות דקורטורספרינקס צבעוני או סוכריות דקורטור
ספרינקס צבעוני או סוכריות דקורטורספרינקס צבעוני או סוכריות דקורטור
7
מגלגלים עטיפות ליצירת אגרולים.
מרכיבים שתצטרך
ספרינקס צבעוני או סוכריות דקורטורספרינקס צבעוני או סוכריות דקורטור
ספרינקס צבעוני או סוכריות דקורטורספרינקס צבעוני או סוכריות דקורטור
8
מטגנים אגרולים בקבוצות בשמן החם עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
ספרינקס צבעוני או סוכריות דקורטורספרינקס צבעוני או סוכריות דקורטור
ספרינקס צבעוני או סוכריות דקורטורספרינקס צבעוני או סוכריות דקורטור
מיני טריזי תפוחי אדמה קפואיםמיני טריזי תפוחי אדמה קפואים
9
מסננים על נייר סופג ומגישים עם רוטב חמוץ מתוק.
מרכיבים שתצטרך
עלי כוסברה טריים קצוצים (בערך 1 אונקיה במשקל, בערך 4 עד 6 ענפים), בתוספת בערך 6 ענפים לקישוטעלי כוסברה טריים קצוצים (בערך 1 אונקיה במשקל, בערך 4 עד 6 ענפים), בתוספת בערך 6 ענפים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
חמאה לא מלוחה, מרוככת, למריחה על טוסט אם רוציםחמאה לא מלוחה, מרוככת, למריחה על טוסט אם רוצים

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-34 דולר לבקבוק.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.