קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות6
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

הארטישוק של נונה

הארטישוק של נונה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את הארטישוק של נונה. מתכון זה מכין 6 מנות עם 1027 קלוריות, 56 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 68% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. 57 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. אם יש לכם פלפל, שום, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 97%. ציון זה הוא סופר. נסו הארטישוק של נונה, ראגו כל נונה, ו הביסקוטי של נונה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
חמאה תבנית אפייה מזכוכית בגודל 9 על 13 אינץ'. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
3
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה. משפשפים את הצדדים החתוכים של הארטישוק עם חצאי הלימון. סוחטים את המיץ מחצי הלימון למים ומוסיפים את קליפות הלימון.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
מיץמיץ
לימוןלימון
מיםמים
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מוסיפים את חצאי הארטישוק, מכסים ומבשלים עד שהם רכים, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
5
מסננים במסננת, דפנות הגבעול פונות כלפי מעלה, כדי לאפשר לכל עודפי מים להתנקז מהעלים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
6
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את השום ומבשלים עד להזהבה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
8
מוציאים את השום וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
9
מסירים את התבנית מהאש ונותנים לשמן להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מקציפים פנימה את משחת האנשובי לתערובת אחידה. מחזירים את התבנית לאש ומניחים את הארטישוקים, בצד החתוך כלפי מטה, בתבנית. מבשלים 6 דקות. הופכים את הארטישוקים ומבשלים עד שהם רכים, 6 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובימשחת אנשובי
ארטישוקארטישוק
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
11
מוציאים את הארטישוקים ושומרים את מיצי התבנית.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מחממים פטם מראש. מסדרים את הארטישוקים, בצד החתוך כלפי מעלה, בתבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
13
מפזרים את המלח, הפלפל, הזיתים והצלפים.
מרכיבים שתצטרך
צלפיםצלפים
זיתיםזיתים
פלפלפלפל
מלחמלח
14
מערבבים יחד את הגבינה ופירורי הלחם בקערה קטנה ומפזרים מעל. כף את מיצי התבנית השמורים מעל פירורי הלחם. צולים עד להזהבה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת