הדרים אפויים מאי מהי
אם יש לכם חמאה, פפריקה, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : הדרים אפויים מאי מהי, בננה עלה מהי מאי עם הדרים וצ'ילי, ו שרימפס ו Mahi Mahi הדר סביצ'ה.
הוראות
גריז קל אחד או שניים (כנראה תצטרך שני) מנות אפייה.לשטוף ולטפח פילה מהי מהי יבש ולהניח אותם בשכבה אחת בתבנית אפייה (ים).
פילה טפטוף עם מיץ לימון, ואז חמאה מומסת (אם משתמשים בו).
מפזרים באופן שווה עם זנגביל, מלח, פלפל, ופפריקה.
מניחים פרוסה כתומה על כל פילה.באופן שווה יוצקים את האננס המרוסק על כל הפילה.
אופים ב 375 במשך כ 20-30 דקות או עד פילה הם אטומים; לא overbake.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו