קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

הודו מעושן ופטוצ'יני אפונת אביב

הודו מעושן ופטוצ'יני אפונת אביב
ניתן להכין את המתכון לפטוצ'יני הודו מעושן ואפונת אביב תוך כ-35 דקות . מתכון זה מכיל 4 מנות עם 681 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -46 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, פטוצ'יני, גרידת לימון ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לאביב . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 45% . הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פריטטה סלמון מעושן אפונת אביב , פריטטה סלמון מעושן אפונת אביב וצ'יפוטלה פטוצ'יני עם הודו מעושן .

הוראות

1
מניחים מחבת כבדה על אש בינונית ויוצקים שמן זית למחבת. מבשלים ומערבבים שום ושאלוט בשמן החם עד לריח, כ-30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
הוסף הודו מעושן למחבת; מבשלים ומערבבים עד לחימום, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
יוצקים שמנת כבדה למחבת ומגבירים את האש לבינוני-גבוה; מביאים רוטב לרתיחה. מתבלים במלח, פלפל שחור ופלפל קאיין. מנמיכים את האש לבינוני-נמוך ומבשלים עד שהרוטב מסמיך מעט, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת. מערבבים פנימה את הפטוצ'יני, מביאים חזרה לרתיחה ומבשלים פסטה על אש בינונית עד שהיא מבושלת אך עדיין יציבה לביס, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
לנקז.
6
מנמיכים את האש מתחת לרוטב שמנת לנמוכה ומערבבים פנימה אפונה; לזרוק פטוצ'יני עם רוטב עד לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
מערבבים פנימה טרגון וגרידת לימון ומבשלים עד שהטעמים מתמזגים, כדקה. מתקנים תיבול אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
8
מגישים בקערות ומפזרים על כל מנה כ-3/4 כפית גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)