היביסקוס מרגריטה
היביסקוס מרגריטן נטול גלוטן,, וטבעוני משקאות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 81 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלחי ליים, grand marnier, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: היביסקוס מרגריטה, היביסקוס מרגריטה ליים, ו אוכמניות היביסקוס מרגריטה פונץ.
הוראות
מניחים את הטקילה בסיר בינוני וחמים מעל חום בינוני-נמוך עד שהטמפרטורה מגיעה ל-160°F והטקילה רק מתחילה קיטור, כ -6 עד 8 דקות.
הסר את המחבת מן החום, להוסיף את הפרחים ג ' מייקה, כיסוי, תלול במשך 15 דקות.
מניחים מסננת משובחת על מיכל שאינו מגיב, חסין חום, 1 ליטר ושופכים את הטקילה החדורה דרך המסננת; משליכים את המוצקים.
מוסיפים את המרכיבים הנמדדים הנותרים ומערבבים לשלב באופן שווה. מכסים ומקררים עד מקורר, על 1 1/2 שעות.רגע לפני ההגשה, מערבבים כדי רקומבין.
יוצקים לתוך כוס מרגריטה מלאה קרח, ומקשטים עם טריז סיד. לחלופין, מניחים 4 אונקיות של תערובת מרגריטה בשייקר קוקטייל. למלא את שייקר באמצע הדרך עם קרח ולנער במרץ עד מבחוץ הוא קפוא, על 30 שניות.
יוצקים את התוכן לתוך כוס מרגריטה צוננת, מקשטים עם טריז סיד, ומגישים. חזור על המרגריטות שנותרו.