היתוך גביעי פודינג מכשפות
גשו לסופר וקנו סוכריות גומי, בייגלה, שוקולד פאדג'פודינג נמס ותערובת מילוי של פאי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו כוסות נמס שוקולד חם, שיכור Ghostly זולל יריות פודינג - אודה שלי לכוסות פודינג ליל כל הקדושים, ו גביעי פודינג מרשמלו (מתכונים דומים).
הוראות
גיליון עוגיות קו עם נייר שעווה. בקערה קטנה למיקרוגל, שבבי שוקולד מיקרוגל וקיצור על גבוה 1 1/2 עד 2 דקות או עד נמס; מערבבים עד חלקה. כדי להפוך את צמרות כובעי מכשפה, חטיפים לטבול, אחד בכל פעם, לציפוי נמס, לתת עודפי לטפטף.
בואו לעמוד עד הציפוי מוגדר.
הכינו פודינג שוקולד לבן עם 2 כוסות חלב לפי הוראות התיבה. הכן פודינג שוקולד פאדג ' עם הנותרים 2 כוסות חלב לפי הוראות על תיבת. מערבבים צבע מזון ירוק לתוך פודינג שוקולד לבן עד מעורבב היטב.
עבור כל כוס פודינג, כף 2 כפות של פודינג ירוק לתחתית של כוס פלסטיק ברור 4-אונקיה או צלחת הגשה; העליון עם 2 כפות של פודינג שוקולד פאדג'. חזור עם כל טעם כדי ליצור ארבע שכבות. עם ידית של כף, בעדינות לסובב את שתי השכבות העליונות. הכנס עוגייה בפודינג; למעלה עם חצוצרה מצופה שוקולד דומה כובע מכשפה. הכנס קצה של בייגלה מקל לתוך פודינג עם כמה חתיכות של דגנים מפוזרים בבסיס כדי לדמות מטאטא. הכנס קצוות של 2 סוכריות תולעת gummi לתוך פודינג לתלות על קצה כדי לדמות את רגלי המכשפה.