הלזניה הטובה בעולם בריא יותר עשויה להיות רק המתכון הים תיכוני שאתה מחפש. מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 401 קלוריות, 33 גרם חלבון ו-16 גרם שומן כל אחת. גשו לסופר וקנו נקניק הודו, בצל, גבינת מוצרלה ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. 389 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-15 דקות. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון ספונקולרי של 79%, המנה הזו מוצקה. נסו את הלזניה הטובה בעולם, הלזניה הטובה בעולם והלזניה הטובה בעולם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור הולנדי או מחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים נקניק הודו, הודו טחון, בצל ושום עד להשחמה היטב, כ-15 דקות. מערבבים פנימה עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, רוטב עגבניות ומים. מתבלים בבזיליקום, זרעי שומר, תיבול איטלקי, פלפל ו-2 כפות פטרוזיליה. מבשלים, ללא מכסה, כ-1 1/2 שעה, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקי
עגבניות מרוסקות
נקניק הודו
הודו טחון
זרעי שומר
רסק עגבניות
1 קילו לינגוויני, מבושל לפי הוראות האריזה
בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ, או 2 כפות רוטב חריף של מצנפת סקוטי
--3 שיני שום, קצוצות
לוקטלי פקורינו רומנו
צ'דר חד, חתוך לקוביות
עד 10 תפוחי אדמה אדומים בינוניים (בערך
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס עלי פטרוזיליה ארוזים בצורה רופפת, קצוצים דק
צנצנת פפרוצ'יני, סחוטה
2
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
עד 5 עגבניות
3
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות. מבשלים לזניה במים הרותחים, תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהיא מוכנה אך יציבה לביס, כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 10 תפוחי אדמה אדומים בינוניים (בערך
ציוד שתשתמש בו
1 כף מלח ים, מחולק
4
לנקז.
5
מורחים 1 1/2 כוסות רוטב הודו בתחתית תבנית אפייה בגודל 9x13. מסדרים 6 אטריות לאורך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח סולת
ציפורן טחון וקינמון
4 כפות שומן מורחף ממיצי המחבת
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות (6 עד 8 אונקיות) גבינה שוויצרית, חתוכה לרבעים
6
מורחים מחצית מכמות הריקוטה על האטריות. מעליהם שליש מפרוסות גבינת המוצרלה. כף 1 1/2 כוסות רוטב הודו על מוצרלה, ומפזרים 1/4 כוס גבינת פרמזן. חוזרים על השכבות ומעלים את יתרת המוצרלה וגבינת הפרמזן. מכסים בנייר אלומיניום; ודא שרדיד כסף לא נוגע בגבינה כדי למנוע הידבקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר כפרית של קנטקי
פרושוטו פרוסות דקות, מחוספס
4 כוסות קמח סולת
מוצרלה מגוררת, לקישוט, לא חובה
1-1/2 פאונד מגולח בשר חזיר מבושל לחלוטין
ציפורן טחון וקינמון
4 כפות שומן מורחף ממיצי המחבת
ציוד שתשתמש בו
4 בצל ירוק פרוס דק בזווית
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שהרוטב חם והגבינה נמסה, כ-25 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 פאונד מגולח בשר חזיר מבושל לחלוטין
ציפורן טחון וקינמון
ציוד שתשתמש בו
עד 5 עגבניות
8
מסירים את נייר הכסף ואופים עד שהגבינה מזהיבה, כ-25 דקות. מצננים 15 דקות לפני ההגשה.
לזניה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. ה-Blann de Bleu Cuvee Mousseux עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu הוא יין שרדונה קליפורניה פרימיום עם רמז נוסף של אוכמניות והוא יין מבעבע עדין השמור לחגיגות בלתי נשכחות. הוא מציע טעמים מפתים ותסיסה ארומטית רעננה - בצבע פסטל חי עם אוכמניות. כל זה כלול בבקבוק סקסי מרשים עם כשרון בטוב טעם. הפרי של בלאן דה בלו גדל בכרמים השקטים של צפון קליפורניה, הידועים במשב הרוח הקריר והצלול שלהם - תנאים אידיאליים לענבים ולקרקעות האקסקלוסיביות המדגישים את האדמה. מאפיינים טעימים. היין המבעבע הזה משתלב היטב עם מתאבנים, סושי וארוחות קלות מאוד.