קושירגיל
מוכן ב26 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

המבורגר הטוב ביותר אי פעם

המבורגר הטוב ביותר אי פעם
ההמבורגר הטוב ביותר אי פעם יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 507 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 26 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם מיונז, בשר סטייק צ'אק, בשר סטייק סינטה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: מועדון בורגר: עטורת הפרסים לוגן קאונטי בורגר פטי להמיס, מתכון להמבורגר בקר (אלביס בורגר עם סלט וגרקין), ו שבוע ההמבורגר בניו יורק: המבורגר בייגלה עם גבינת בירה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מתנע ארובה, פחם גוש טבעי וגריל קומקום
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
העבירו את הבשר דרך הקובייה הגסה ביותר של מטחנת מזון.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
מכניסים את הבשר הטחון לקערה ומערבבים יחד לפיזור אחיד של סוגי הבשר השונים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מקום במקרר חשוף, במשך 2 שעות.
6
לאחר 2 שעות, למלא מתנע ארובה גדול עם פחם ואור. לאחר שהגחלים לבנות אפרוריות, העבירו לגריל קומקום והתפשטו באופן שווה. הגדר באח על גחלים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
בזמן שהגחלים מתחממות, מעצבים את הבשר ל -4 קציצות שמשקלן 6 אונקיות ועובי 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
8
מפזרים כל קציצה משני הצדדים עם המלח.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9
מניחים על הגריל ולא זזים במשך 2 דקות. הפוך את ההמבורגרים כל 2 דקות עד שהם מגיעים לטמפרטורה פנימית של 135 מעלות במדחום לקריאה מיידית. צפו בנקודות חמות והזיזו את ההמבורגרים אם מתרחשות התלקחויות. התנגד לדחף לרסק את הקציצות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
10
הסר את ההמבורגרים מהאש לצלחת והכין את הלחמניות על ידי הנחתן על הגריל, חתוך כלפי מטה למשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
11
מוציאים ומניחים אותם בצד החתוך כלפי מעלה על מגש. מחלקים את הגבינה באופן שווה בין הלחמניות העליונות, מניחים את קציצת הבשר על גבי הגבינה. מצפים את הצד החתוך של כל לחמניה תחתונה במעט מיונז ומניחים על הבשר. אפשר לכל המבורגר לשבת הפוך דקה לפני שהוא מתהפך וצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות