המבורגר הטוב ביותר אי פעם
ההמבורגר הטוב ביותר אי פעם יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 507 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 26 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם מיונז, בשר סטייק צ'אק, בשר סטייק סינטה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: מועדון בורגר: עטורת הפרסים לוגן קאונטי בורגר פטי להמיס, מתכון להמבורגר בקר (אלביס בורגר עם סלט וגרקין), ו שבוע ההמבורגר בניו יורק: המבורגר בייגלה עם גבינת בירה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: מתנע ארובה, פחם גוש טבעי וגריל קומקום
העבירו את הבשר דרך הקובייה הגסה ביותר של מטחנת מזון.
מכניסים את הבשר הטחון לקערה ומערבבים יחד לפיזור אחיד של סוגי הבשר השונים.
מקום במקרר חשוף, במשך 2 שעות.
לאחר 2 שעות, למלא מתנע ארובה גדול עם פחם ואור. לאחר שהגחלים לבנות אפרוריות, העבירו לגריל קומקום והתפשטו באופן שווה. הגדר באח על גחלים.
בזמן שהגחלים מתחממות, מעצבים את הבשר ל -4 קציצות שמשקלן 6 אונקיות ועובי 3/4 אינץ'.
מפזרים כל קציצה משני הצדדים עם המלח.
מניחים על הגריל ולא זזים במשך 2 דקות. הפוך את ההמבורגרים כל 2 דקות עד שהם מגיעים לטמפרטורה פנימית של 135 מעלות במדחום לקריאה מיידית. צפו בנקודות חמות והזיזו את ההמבורגרים אם מתרחשות התלקחויות. התנגד לדחף לרסק את הקציצות.
הסר את ההמבורגרים מהאש לצלחת והכין את הלחמניות על ידי הנחתן על הגריל, חתוך כלפי מטה למשך 1 עד 2 דקות.
מוציאים ומניחים אותם בצד החתוך כלפי מעלה על מגש. מחלקים את הגבינה באופן שווה בין הלחמניות העליונות, מניחים את קציצת הבשר על גבי הגבינה. מצפים את הצד החתוך של כל לחמניה תחתונה במעט מיונז ומניחים על הבשר. אפשר לכל המבורגר לשבת הפוך דקה לפני שהוא מתהפך וצורך.