המבורגרים סלמון צ'יפוטלה
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? המבורגר סלמון צ'יפוטלה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 373 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך עלי חסה חמאה, מלח, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קליפת הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ליים מפתח כקינוח. נסו המבורגרים סלמון עם שמיר ואולד ביי (ולנצח בשווי של שנה של סלמון שנתפס בטבע!), המבורגרים צ'יפוטלה, ו המבורגר עוף צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מיונז, לשלב הראשון 5 מרכיבים במעבד מזון או בלנדר; תהליך עד חלקה.
מעבירים לקערה, מכסים ומקררים.
כדי להכין המבורגרים, בצלים מקום, כוס כוס כוס כוס כוסברה 1/4, צ ' ילה, ומיץ במעבד מזון; תהליך עד קצוץ דק.
מוסיפים מלח וסלמון; דופק 4 פעמים או עד הסלמון הוא הקרקע גס ותערובת מעורבב היטב.
מחלקים תערובת סלמון ל 4 חלקים שווים; לעצב כל חלק לתוך (1 אינץ ' עבה) פטי. כיסוי וצינה 30 דקות.
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים קציצות למחבת; מבשלים 6 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
לנגב מחבת עם מגבות נייר; חלוק עם ספריי בישול.
מניחים 2 מאפינס, לחתוך צדדים למטה, במחבת; לבשל 2 דקות או עד קלוי קלות. חזור על הליך עם ספריי בישול מאפינס הנותרים.
מניחים 1 מאפין התחתון על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם עלי חסה 1 ו 1 פטי.
מורחים על 1 תערובת מיונז כף על כל קציצה; מקום 1 מאפין העליון על כל מנה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.