המסתורין של המזרח
צריך ללא גלוטן ומנת צד ללא חלב? המסתורין של המזרח יכול להיות מתכון עצום לנסות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 1160 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 81 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך שוקולד, אבקת צבע מאכל, חמאת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: Orient Breeze, אוריינט אקספרס חטיף לערבב, ו אוריינט אקספרס סלט עוף.
הוראות
הפוך את הבסיס: השתמש רצועות אלומיניום גמישות או טבעת עוגה גדולה כדי ליצור בסיס. הבסיס שעשיתי היה בקוטר 10 אינץ'.
מניחים את הטבעת על משטח נייר קלף מרופד.
לגלגל חתיכת אצטט לתוך צינור כי הוא 14 אינץ 'ארוך 2 1/2 אינץ' בקוטר קלטת זה סגור. הגדר את הצינור על קצה ולמלא עם שוקולד מריר. כאשר הוא מלא, הפוך את הצינור מעל קערה של שוקולד המאפשר שוקולד עודף לזרום בחזרה לתוך הקערה.
בואו להגדיר. כאשר השוקולד נקבע, חזור על צעד זה עוד כמה פעמים. אתה רוצה את הצינור להיות די חסון, כמו שאר המרכזי יהיה תלוי בו. אפשר את צינור השוקולד להגדיר עד קשה.
הסר את אצטט. השתמש בסכין חם כדי לקצץ את בסיס הצינור כך שהוא שטוח. ואז להשתמש בסכין כדי צלקת בתחתית. אתה רוצה לעשות את זה קצת מרקם כך שהוא יהווה חותם טוב יותר לבסיס. השתמש בשוקולד מוחם כדי להדביק את המוט לבסיס. מקם אותו היטב, כך שתוכל לנוח שוקולד יצוק נגד זה.
הפוך את הדיסקים: השתמש במרית אופסט כדי להפיץ שכבה בעובי 1/4 אינץ ' של שוקולד לבן מחוסמת מעל גיליון של אצטט.
תן לשוקולד לשקוע מעט. הגדר מעגל עוגה 6 אינץ ' על גבי השוקולד ולעקוב אחריו עם סכין חיתוך חדה. כאשר השוקולד מוגדר, לקלף את אצטט ולהגדיר את הדיסק בצד. חזור 2 פעמים נוספות כדי להפוך מעגל 8 אינץ מעגל 10 אינץ'. כדי לצייר את דיסק השוקולד 6 אינץ', מערבבים יחד כמה כפות של חמאת הקקאו עם כמות קטנה של אבקת צבע מזון. זה יהיה קל יותר אם אתה משתמש במכונת יוגורט לאחסן ולחמם את הצבעים שלך. השתמש במכחול כדי לצייר את התווים היפניים בדיסק. תניח בצד. השתמש באותה שיטה כדי לצבוע את הדיסק 8 אינץ ' אדום. כאשר הצבע התייבש, אתה יכול לזגג אותו עם כל סוג של שמן צמחי. הפוך את חתיכת הפנים.
מרדדים את שוקולד הדוגמנות למעגל בקוטר 20 אינץ'. השתמש קורנפלור כדי לשמור על שוקולד דוגמנות מלהידבק למערוך או משטח העבודה.
מניחים את תבנית הפנים על משטח שטוח מולך. בזהירות לאסוף את השוקולד דוגמנות ומניחים אותו על פני עובש לחיצה אותו לתוך התבנית. לאסוף את הצדדים לתת את שאר היצירה אופי יותר. הגודל המוגמר צריך להיות 14 אינץ 'לרוחב ו 16 אינץ' מלמעלה למטה. אתה יכול למקם את השוקולד דוגמנות גמיש במקרר. זה ישמור על צורתו טוב יותר כאשר הוא קר. השתמש שוקולד מריר מזג לדבוק פיסת הפנים למעגל 10 אינץ'. זה ייתן את החתיכה תמיכה נוספת, כך שהוא יכול להיות דבוק מוט התמיכה. לדבוק חתיכה זו על המוט באמצעות שוקולד מחוסמת יותר.
הפוך את המאוורר: המאוורר יש 9 חישורים. השתמש מרית אופסט כדי להפיץ שכבה עבה 1/8 אינץ ' של שוקולד כהה מזג על גיליון של אצטט.
תן לשוקולד לשקוע מעט. השתמש קצה ישר לחתוך 9 רצועות של שוקולד מריר כי הם כל 8 אינץ 'ארוך ו 3/8 אינץ' רחב. כאשר השוקולד מוגדר, לקלף את אצטט. מסדרים את חתיכות המאוורר כך שהם יתפשטו באופן שווה על פני שטח רחב 8 אינץ'. ייתכן שיהיה עליך להתאים מדידה זו כדי להתאים את החלק התחתון של המאוורר שתבצע. מדביקים את החישורים יחד לכיוון קצה 1. במידת הצורך, השתמש בסכין חם כדי לקצץ את קצות השוקולד. השתמש דוגמנות שוקולד כדי להפוך את הפנים של המאוורר.
מרדדים את שוקולד הדוגמנות אז זה בערך 30 אינץ ' רחב. השתמש בסכין חיתוך חדה כדי לעקוב סביב המאוורר כדי לקבל את הצורה. בזהירות לאסוף את שוקולד הדוגמנות ולמקם אותו על המאוורר באמצעות המאוורר כדי ליצור את הקפלים. המאוורר המוגמר שלי היה בערך 24 אינץ 'לרוחב החלק העליון ו -9 אינץ' לרוחב החלק התחתון. השתמש מרית אופסט כדי להפיץ שכבה עבה 1/8 אינץ ' של שוקולד לבן מזג על גיליון של אצטט.
חותכים חתיכה מעוקלת של שוקולד כי הוא כ 2 אינץ ' רחב. זה ישמש תמיכה נוספת עבור המאוורר. צבע את הגב של המאוורר עם שוקולד לבן. השתמש יותר שוקולד מזג כדי להדביק את פיסת התמיכה לחלק האחורי של המאוורר. השתמש יותר שוקולד מזג כדי להדביק את החישורים לתחתית המאוורר. אם אתה משתמש במברשת אוויר, פשוט למקם כמה טיפות של צבע בכלי הקיבול של מברשת האוויר לקשט, כפי שאתה השראה. אם אתה משתמש במכחול, לערבב יחד כמה כפות של חמאת קקאו עם כמות קטנה של אבקת צבע מזון. זה יהיה קל יותר אם אתה משתמש במכונת יוגורט לאחסן ולחמם את הצבעים שלך. החל צבע שבו אתה השראה לעשות זאת. השתמש שוקולד מזג לדבוק החישורים לחלק האחורי של המאוורר. השתמש שוקולד יותר מזג לדבוק המאוורר לתמיכה. לדבוק הדיסקים הצבועים לתמיכה. מקורות: דוגמנות שוקולד: Beryls עוגה לקשט מסכה: חידוש חנות שוקולד Melter: Demarle ניו ג ' רזי, Demarle.com שוקולד ספריי קר: PCB בצרפת 011 33 0388 587333