המקרוני והגבינה המפורסם של ג'ולי
המקרוני וגבינה המפורסם של ג'ולי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %83 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 8528 קלוריות, 366 גרם חלבון ו 474 גר' של שומן. והוא יספק כ 1 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. לך לחנות ותביא חמאה, קמח, גבינת ג'ק של קולבי, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . וזה די טוב. נסו סיר החרס המפורסם של דודה בטי מקרוני וגבינה, מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, ו סלט המקרוני המפורסם של ואנגי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים במקרוני, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 8 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ממיסים 3/4 כוס חמאה בסיר על אש בינונית ומערבבים במלח, פלפל שחור וחרדל יבש.
מוסיפים את הבצל, מערבבים כמה פעמים כדי מעיל עם חמאה, ומבשלים עד שקוף, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות. מערבבים בהדרגה את הקמח, ומערבבים עד לשלב חלק עם החמאה. בהדרגה לשפוך את החלב התאדה, ולהקציף עד הרוטב הוא מעובה מבעבע, על 5 דקות יותר.
ערבוב כל הזמן, לערבב את גבינת צ 'דר, גבינה מעובד, וקולבי ג' ק גבינה עד הגבינות נמסו שולבו לתוך הרוטב. מערבבים בגבינת הקוטג'.
מערבבים את תערובת הגבינה עם מקרוני מבושל בקערה גדולה, ואז לשפוך לתוך תבנית אפייה רדיד גדול.
להמיס 1/2 כוס חמאה במחבת גדולה, ולזרוק את קרוטונים מתובל עם החמאה עד מצופה היטב. לחץ על קרוטונים חמאה לתוך החלק העליון של מקרוני וגבינה.
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל מבעבע והקרוטונים הפכו לחומים זהובים, כ -30 דקות.