הנה השף פורע החוק.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כאן הוא שף מחוץ לחוק. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 269 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 10 . אם יש לכם גבינת עיזים, בצל, צ'ילי בוקע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו שף ברזל סיני-השף של חן Mapo טופו, מירוץ השף: הכירו את סטן, המתופף שהפך לשף, ו מירוץ השף: פגוש את השף רובין, היא לא שום פעמון דרומי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את הגריל לגובה בינוני.
גריל התירס עד שחור חרוך מעט באזורים מסוימים יש צבע טוב.
הסר את התירס מן הגריל ללוח חיתוך, באמצעות סכין משונן, לחתוך את הגרעינים את קלח. תניח בצד.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
הוסף על 1/8 אינץ 'של שומן חזיר למחבת ברזל יצוק 10 אינץ' ולשים אותו בתנור כדי לחמם. בעוד זה קורה, לערבב את החומרים יבשים. בקערה בינונית מוסיפים את קמח התירס, שומרים על 1/8 כוס, מלח וסודה לשתייה. כאשר השמן חם, להסיר את המחבת מהתנור ומפזרים את החלק התחתון עם שמור 1/8 כוס קמח תירס. מערבבים אותו לתוך השמן ומחזירים את המחבת לתנור כדי לחמם את קמח התירס. בקערה גדולה מוסיפים את הביצים, קרם מקסיקנה, תירס, צ ' ילי, מים, שומן בייקון שנותר ואת הבצל. כאשר roux קמח תירס הוא נחמד וחום, להסיר את המחבת מהתנור ויוצקים במחצית הבלילה. זה צריך לרחוש קצת בשומן בייקון חם. עכשיו מפזרים את גבינת העז באופן שווה על פני החלק העליון של השכבה הראשונה של הבלילה. בעדינות לשפוך את הבלילה הנותרת, להיזהר לא להרגיז את השכבות, ואופים עד העליון הוא חום זהוב, על 40 עד 45 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב 10 דקות לפני ההגשה