הפטריות הממולאות של גארי
הפטריות הממולאות של גארי יכולות להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המתאבנים שלך. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חמאה, תערובת למילוי עוף, אבקת שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . הכנת המנה לוקחת כ 42 דקות. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: טאקו הדגים של גארי דקמן, בס טרי מטוגן של גארי, ו טורטיות עוף פסטו של גורדון וגארי.
הוראות
מסדרים כובעי פטריות על תבנית אפייה בינונית, תחתית עד. קוצצים וגבעולי פטריות מילואים.
הכן תערובת מלית יבש בטעם עוף על פי הוראות החבילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בסיר בינוני מעל חום בינוני, להמס חמאה.
מערבבים שום ומבשלים עד מכרז, על 5 דקות.
בקערה בינונית, מערבבים יחד גבעולי פטריות שמורות, תערובת מלית יבשה מוכנה, גבינת שמנת וחיקוי בשר סרטנים. בעדינות למלא פטריות בתערובת.
טפטוף עם חמאה ושום. מתבלים במלח, פלפל, אבקת שום ופלפל אדום מרוסק.
אופים שנחשפו בתנור שחומם מראש 10 עד 12 דקות, או עד המילוי הוא השחמה קלה.