קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

הקטעים המגעילים: גיד בקר

הקטעים המגעילים: גיד בקר
הקטעים המגעילים: גיד בשר עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 221 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, שמן צ'ילי, כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ רציני אוכל יש 74 אוהדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חתיכות מגעיל: מילט Cod, הקטעים המגעילים, ראש חזיר., ו הקטעים המגעילים: Sopaipillas (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את גידי הבשר מתחת למים זורמים קרים; ולאחר מכן למקם לתוך קערה עם תוספת קיטור יחד עם רוטב סויה 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
הוסף חצי כוס או מים כדי לכסות חלקית את הגידים. מביאים את המים לרתיחה; ואז להפחית לרתיחה קבועה ומבשלים במשך 4 שעות. (אם יש לך סיר לחץ, אתה יכול לצמצם את הזמן מהביל בחצי במשך שעתיים בסך הכל בישול במקום ארבע.)
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
3
הוסף מים נוספים לפי הצורך כדי להבטיח כי החלק התחתון של הסיר לא להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
הסר את הגידים מן הסיר ולהניח בצד את הנוזל רותח לשימוש אחר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
תן לגידים להתקרר לטמפרטורת החדר; ואז לקרר עד הגידים הם מוצקים לחלוטין.
6
דק לחתוך את הגידים לפרוסות 1/8 אינץ'. (הגידים המבושלים עשויים להיות כל הזמן במקרר במשך שבוע או יותר, כך שאתה יכול לחתוך כמה שיותר או מעט אתה צריך בכל פעם.)
7
מערבבים את הגידים עם רוטב סויה, חומץ, סוכר, מלח ושמן צ ' ילי. באופן אידיאלי, לתת את שאר המנה לפחות 2 שעות בטמפרטורת החדר כדי לאפשר את פרוסות הגיד לספוג באופן מלא את הטעמים של ההלבשה. לאחר 2 שעות, לטעום פרוסת הגיד ולהוסיף תיבול יותר, לפי הצורך. לזרוק עם כוסברה קצוצה ובצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
8
מגישים כמנה קרה.