השדים של אפריל בלומפילד על סוסים
השדים של אפריל בלומפילד רכובים על סוסים עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לך סוכר superfine, allspice פירות יער, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שדים רכובים על סוסים, שדים רכובים על סוסים, ו שדים רכובים על סוסים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את שמונת המרכיבים הראשונים בסיר גדול מספיק עבור אגסים להיות שקוע בנוזל בכושר נוח. אחד בכל פעם, לקלף את האגסים ולחצות אותם לאורך. השתמש בכפית קטנה כדי לגרוף את הליבה הקשה מכל חצי אגס, ולאחר מכן לקצץ את החלק הקשה בבסיס של כל אחד. כשאתם מסיימים להכין כל אחד, תוסיפו אותו לנוזל כדי שהוא לא יהיה חום.
מביאים את הנוזל לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ואז להנמיך את החום כך שהוא מתבשל בעדינות (לא למהר את זה, או אגסים יתפוררו). מבשלים רק עד האגסים רכים אבל לא רך מאוד או רגשני, 15 עד 20 דקות, בהתאם לנחישות של האגסים.
כבה את החום ותן לאגסים להתקרר בנוזל. הם ימשיכו לבשל קצת כמו שהם מגניבים. ברגע שיהיה מגניב, עדיין יהיה להם מגע של הצמד אליהם, קראנץ ' רך. הם ישמרו בשמחה בנוזל שלהם במיכל אטום למקרר עד שבועיים.
עבור שזיפים מיובשים: להביא 1 כוס מים לרתיחה במחבת קטנה. מוסיף את שקית התה ולתת תלול במשך 5 דקות, את החום. זרוק את שקית התה ותן לתה להתקרר לחלוטין.
מערבבים את התה, ארמניאק, שזיפים מיובשים בקערה קטנה. שזיפים מיובשים צריך להיות שקוע לחלוטין בנוזל; אם הם לא, להשתמש במיכל שונה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים אותה למקרר. תן שזיפים מיובשים להשרות רק עד שהם שמנמנים ורך, לילה או יותר במידת צורך.
כאשר השזיפים מוכנים, להסיר אותם מן הנוזל. שמור 2 כפות של הנוזל.
חותכים חצי אחד האגסים המתובלים לתוך 10 חתיכות אלכסוניות שיתאימו בתוך השזיפים אבל הם לא כל כך קטנים כי השזיפים עוטפים אותו לחלוטין. אתה רוצה אינץ ' או כך של האגס להציץ החוצה בקצה אחד של השזיף. תדחפי כל שזיף עם חתיכת אגס. ייתכן שיהיה עליך פופ האצבע הקטנה שלך לתוך השזיף הראשון.
להניח פרוסת בייקון על קרש חיתוך, לשים שזיף מיובש בקצה אחד, ולהתגלגל כך שזיף מיובש עטוף בבייקון. אם אתה מרגיש שיש יותר מדי בייקון, לחתוך קצת-אתה רוצה איזון נחמד בין בייקון שזיפים. חזור עם השזיפים הנותרים ובייקון. מכוסה בניילון נצמד, הם נשארים ללילה.
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים מראש את המטגן (אם אין לך מטלית, מחממים את התנור ל 260°).
לסדר את הצד תפר שזיפים מיובשים למטה במחבת אפייה רדודה, משאיר קצת מקום ביניהם. מוסיפים 3 כפות של נוזל האגס למחבת, יחד עם ליקר שזיפים שמורים, ולאחר מכן מוסיפים קמצוץ נדיב של מלח ומתפורר בצ ' ילי. בסט, לאחר מכן לבשל את השזיפים השזיפים מתחת לגריל, לצלות אותם עם הנוזל כל כמה דקות בערך, עד הבייקון הוא זהוב מעט פריך, על 15 דקות. להעביר את השזיפים לצלחת או מגש טפטוף עם חלק מהנוזל. אם הבייקון שלך הוא על הצד המתוק, מפזרים מלח לפי הטעם. תן להתקרר מעט לפני שאתה חופר ב.