התבשיל הטוב ביותר של סטפני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל הטוב ביותר של סטפני. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 440 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. . אם יש לכם גבינת מוצרלה, שמן זית, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: ...מהמטבח של סטפני, מטבל הטאקו של סטפני, ו עניבות פרפר הבייקון של סטפני.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קל לרתיחה, ומבשלים פסטה rigatoni במשך 8 עד 10 דקות, עד אל דנטה.
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני. מתבלים את העוף במלח ופלפל ומבשלים במחבת 20 דקות, או עד שכבר לא יהיו ורודים ומיצים.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה קלה צלחת תבשיל 10 אינץ'.
בצלחת התבשיל המוכנה, מערבבים את הפסטה המבושלת, העוף המבושל, רוטב הספגטי, רב הברוקולי וגבינת המוצרלה. למעלה עם גבינת צ ' דר.
אופים 25 דקות בתנור שחומם מראש, עד מבעבע וחום קל.