קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

ווסט 52 רחוב כריך סטייק

ווסט 52 רחוב כריך סטייק
כריך סטייק מערב רחוב 52 יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 463 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו לכם גבינת סאגה, מלח כשר, גרגיר נחלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו כריך בומביי ירקות - איך לעשות כריך ירקות - אוכל רחוב הודי s, Wrap כריך המערב הפרוע, ו סטייק המערב הפרוע (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מטגן. חותכים את הסטייק לפרוסות עבות 1/4 אינץ'. חותכים את הגבינה ל -12 חתיכות. הגדר את הלחמניות, לחתוך בצד על תבנית אפייה וטוסט תחת המטגן. תניח בצד את החלק העליון של הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
גלולגלול
סטייק.סטייק.
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
למרוח את החצי התחתון של לחמניות עם חצי חרדל העליון עם פרוסות סטייק, חופפים אותם מעט. מתבלים במלח ופלפל. מכסים עם 2 פרוסות גבינה. לטגן את הכריכים הפתוחים עד הגבינה הוא השחמה קלות נמס, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חרדלחרדל
גבינהגבינה
גלולגלול
סטייק.סטייק.
3
להעביר את הכריכים אל משטח העבודה. מעל כל כריך עם חלק שווה של שאלוט קלוי על 3/4 כוס של גרגיר הנחלים. מורחים את צמרות הלחמניות עם החרדל הנותר ומכסים את הכריכים. חותכים את הכריכים במחצית לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
גרגיר הנחליםגרגיר הנחלים
שאלותשאלות
חרדלחרדל
גלולגלול
4
מגישים באופן מיידי.
5
מחממים התנור ל 400 מעלות F. בקערה גדולה, לזרוק את שאלוט עם שמן ומלח, ומתבלים בנדיבות עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
פלפלפלפל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
6
מעבירים לסדין אפייה מרופדת בנייר אלומיניום ומתפרשים בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים עד שאלוט? עורות הם קצת חרוך ופריך והבשר הוא מאוד רך, על 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
באמצעות סכין, לחתוך את הקצוות של שאלוט (הסוף מול קצה השורש) ולהשליך. בעדינות לסחוט את שאלוט מעורם ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שאלותשאלות
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
10
מגישים עם בשר בקר צלוי, עוף, או על כריכי סטייק.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
סטייק.סטייק.
בקרבקר

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו עמק אלכסנדר Matanzas. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.