קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות61
מגזין

וורה קרוז סלמון בגריל' ריק Bayless עם לימון-ו-טימין-ריחני סלסה

וורה קרוז סלמון בגריל' ריק Bayless עם לימון-ו-טימין-ריחני סלסה
הכן את הרוטב

הוראות

1
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד רק מתחיל חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה יותר. להעלות את החום בינוני גבוה ולהוסיף את העגבניות, טימין קצוץ, גרידת לימון, וחצי הזיתים, צלפים, ופלפלים. מבשלים במהירות, ערבוב, במשך כ 5 דקות כדי להתאדות חלק מהנוזל. להפחית את החום בינוני נמוך, מערבבים ב 1 כוס מים ומבשלים במשך 15 דקות. טעם ותיבול במלח. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מחממים גריל גז בינוני גבוה או להדליק אש פחם ולתת לו לשרוף רק עד הגחלים מכוסים אפר אפור וחם מאוד. להפחית את החום בצד אחד של גריל גז בינוני נמוך או להגדיר את גריל פחם לבישול עקיף על ידי בנקאות כל הגחלים לצד אחד, משאיר את החצי השני של הגריל ריק. הגדר את באח הבישול במקום, לכסות את הגריל ולתת את החום באח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
שמן את הגריל ואת שני הצדדים של כל סטייק סלמון; מפזרים דגים עם מלח. מבשלים את הסלמון על החלק החם ביותר של הגריל במשך כ 4 דקות, עד השחמה יפה מתחת. בזהירות להפוך את הדגים על הצד הקריר של הגריל; לבשל 2 עד 4 דקות יותר עבור בינוני נדיר.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
כפית את הרוטב לתוך מגש עמוק ו לקנן את הדגים בו.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך כשעה כדי להביא יחד את הטעמים של הדגים והרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
כדי לשרת, מפזרים את הדגים עם זיתים שנותרו, צלפים, ופלפלים; מקשטים עם זרזי הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
מגישים באופן מיידי.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
למנה: 460 קלוריות, 15 גרם פחמימות, 42 גרם חלבון, 25 גרם שומן, 110mg כולסטרול.
10
בריאות חדשה, ריצ 'מונד, וירג' יניה.
11
New Wellness, Richmond, Va.