זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני, ו 30 שלם דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 69%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט כרישה ורדיצ'יו בגריל עם ויניגרט הדרים-אגוז, שליו צלוי, כרישה סבוכה וויניגרט תפוחי אדמה, ו צ'אר ארקטי עם סלט תפוחי אדמה-מורל וויניגרט כרישה.
הוראות
1
חתוך את הכרישה באורך של כ -7 סנטימטרים. פצל אותם לאורך עד 1 1/2 אינץ ' מקצה השורש, והשאיר את קצה השורש שלם. טבלו את הכרישה בקערת מים גדולה, תנו להם להשרות כדי לשחרר לכלוך או חול, למשך מספר דקות. הרם את הכרישה מהמים והשליך את המים.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
יוצקים כ-1 אינץ ' מים לסיר גדול, ומקימים בתוכו ספינת קיטור מתקפלת. מביאים את המים לרתיחה ומאדים את הכרישה, מכוסה, עד שהם פריכים-רכים, כ -6 דקות. הלם את הכרישה בקערת מי קרח ונקז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
חותכים את הכרישה בקצוות השורש ומרוקנים אותם על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מעבירים את הכרישה לכלי רדוד.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)
5
מברישים את הכרישה בשמן הצמחי ובעבודה בקבוצות צולים אותם על אש בינונית עד שהם חרוכים ורכים, כ -4 דקות לכל צד. (ניתן להכין את הכרישה עד לנקודת 1 יום מראש ולשמור מכוסה ומצונן.)
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
6
בקערה מקציפים יחד את עשבי התיבול, הפלפל, הזיתים, החרדל והחומץ. תוך כדי הקצפה מוסיפים את השמן בזרם עד לתחליב. מתבלים במלח ופלפל.