קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

זוקיני פאנזוטי עם גבינה: Panzotti di Zucchini con Cacio

זוקיני פאנזוטי עם גבינה: Panzotti di Zucchini con Cacio
פנזוטי קישואים עם גבינה: Panzotti di Zucchini con Cacio היא מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-32 גרם חלבון, 44 גרם שומן, ובסך הכל 889 קלוריות. תמורת 2.23$ למנה, המתכון הזה מכסה 38% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך קמח, אגוז מוסקט, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-50 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 66%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: קפרזה עוף קלוע עם אטריות קישואים Cacio e Pepe, קישואים בגריל עם גבינה לבנה ופרחי קישואים, וקישואים בגריל עם גבינה לבנה ופרחי קישואים.

הוראות

1
שוטפים ומייבשים את הקישואים וקוצצים את שני הקצוות. פורסים לעיגולים בגודל 1/16 אינץ' ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
2
במחבת 12 עד 14 אינץ' מחממים את שמן הזית עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים על אש בינונית עד שהם מתרככים ומשחימים קלות, כ-8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את עלי הקישוא והאורגנו ומבשלים עד שהם רכים מאוד, כ-3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
5
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
6
בקערת ערבוב מערבבים יחד את תערובת הקישואים המבושלים, הביצה, הריקוטה, הפקורינו, אגוז המוסקט והפטרוזיליה עד לקבלת תערובת אחידה ומתבלים קלות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פקורינופקורינו
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
לפי עוגהלפי עוגה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכהמיונז, לכריכה
7
מרדדים פסטה לדפים במצב השני הכי דק וחותכים לעגולים בגודל 3 אינץ' עם כוס מים או חותכן פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
מניחים 1/2 כף תערובת זוקיני לכל אחד ומקפלים לחצי ירח. ממשיכים עד שמנצלים את כל הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
9
מביאים 6 ליטר מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. זורקים את הפנזוטי למים ומבשלים עד שהפסטה רכה, כ-3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
10
בינתיים, ממיסים את החמאה במחבת 12 עד 14 אינץ' ומוסיפים את עלי המרווה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מסננים את הפסטה במסננת ויוצקים לתערובת החמאה. זורקים לציפוי היטב ויוצקים לצלחת פסטה מחוממת. מגלחים קקיו על הפסטה בעזרת קולפן ירקות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
12
תלים 3 1/2 כוסות מהקמח במרכז קרש חיתוך גדול מעץ. יוצרים גומה באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג טורפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
13
כשאתם מרחיבים את הבאר, המשיכו לדחוף את הקמח מעלה מבסיס התלולית כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח נטמע.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
14
מתחילים ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, מסירים את הבצק מהלוח ומגרדים ומשליכים את כל השאריות. מקמחים שוב את הלוח מחדש וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי ומעט דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים למנוחה של 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
סוכריות אווירסוכריות אוויר
15
מגלגלים או מעצבים לפי הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות