זיטי עם ירקות קלויים
זיטי עם ירקות קלויים הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 522 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם חומץ בלסמי, זיטי, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו זיטי עם מחבת-ירקות שורש קלוי, זיטי עם מחבת-ירקות שורש קלוי, ו ארוחת ערב הלילה: זיטי עם ירקות שורש קלוי מחבת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לזרוק את החצילים, קישואים, בצל אדום עם 2 כפות של השמן.
מורחים בשכבה אחת על אחד גדול או שני דפי אפייה קטנים יותר, רצוי nonstick. צלוי, ערבוב מדי פעם, עד משחימים ומכרז היטב, כ -30 דקות.
בינתיים, מניחים את העגבניות לחתוך בצד למעלה בתבנית אפייה קטנה ומפזרים 1/4 כפית מלח. צלוי עד רך, כ -20 דקות.
העברה למעבד מזון או בלנדר ומחית פירה.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את זיטי עד שזה עתה נעשה, על 12 דקות.
מסננים את הפסטה וזורקים עם מחית העגבניות, הירקות הקלויים, הבזיליקום, 2 כפות הנותרים שמן זית, החומץ, 1 כפית המלח הנותרת והפלפלפל.
להוסיף קצת גבינת עיזים מתפוררת או פונטינה מגוררת כאשר אתה זורק את זיטי. לחלופין, לשים את הפסטה המוגמרת בתבנית אפייה אטום, העליון עם אחד משני גבינות אלה, ולהפעיל אותו מתחת למורית עד הגבינה הוא חום זהוב.
המלצת יין: מנה כזו מזכירה את המטבח של דרום צרפת, ויין אדום מפרובנס, כגון בנדול או Ctes de Provence, יהיה זיווג טוב.