קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

זיטי עם פטריות פורטובלו, בצל מקורמל וגבינת עיזים

זיטי עם פטריות פורטובלו, בצל מקורמל וגבינת עיזים
זיטי עם פטריות פורטובלו, בצל מקורמל וגבינת עיזים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 622 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם בצל, מלח, גבינת פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מזוקק מחיטה מלאה כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: שכבות ארוחת בוקר עם פטריות, בצל מקורמל, גבינת עיזים וטימין, פטריות פורטובלו ממולאות עם זיתים ובצל מקורמל, ו מנגל פורטובלו גבינה בגריל עם בצל מקורמל.

הוראות

1
במחבת גדולה ממיסים 1 כף מהחמאה עם 2 כפות מהשמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את הבצל, 1/2 כפית המלח והסוכר ומבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהבצל שחום היטב, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מוציאים מהתבנית.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
באותה מחבת ממיסים את יתרת 1 כף החמאה עם 1 כף השמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את הפטריות ו -1 / 4 כפית המלח ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהם רכים ושחומים, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
מוסיפים את הבצל השמור, הפטרוזיליה, 1/4 כפית המלח הנותרת והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
בסיר גדול של מים רותחים ומומלחים, מבשלים את הזיטי עד שזה עתה נעשה, בערך 13 דקות. שמרו 3/4 כוס ממי הפסטה ונקזו. זורקים את הזיטי ו -1 / 2 כוס ממי הפסטה השמורים עם תערובת הפטריות, יתרת 1 כף השמן, גבינת העיזים והפרמזן. אם הפסטה נראית יבשה, הוסיפו עוד ממי הפסטר השמורים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
זיטיזיטי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מגישים עם פרמזן נוסף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
9
המלצת יין: בעוד שהפטריות זקוקות ליין אדום, גבינת העיזים משתלבת בצורה הטובה ביותר עם יין שיש בו הרבה חומציות. פינו נואר מאורגון הוא בחירה אידיאלית עבור שניהם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק