קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות15
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חבילות מוצרלה מטוגנות מחבת

חבילות מוצרלה מטוגנות מחבת
גשו לסופר וקנו פוקצ'ה, שזיף צ' אטני, אבוקדו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: Mozzarellan ב Carrozza (כריך מוצרלה מטוגן) עם ריבה בלסמית אוכמניות, פאן מטוגן טופו, איך לעשות פאן מטוגן טופו עם רוטב בוטנים, ו אגם לשולחן: פאן דג מטוגן במחבת.

הוראות

1
חותכים את המוצרלה לשלישים לעטוף כל חתיכה בחתיכת גרגר או פרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
פרושוטופרושוטו
ספקספק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2
מחממים את השמן במחבת ללא מקל עד חם מאוד. מתבלים את המוצרלה ומטגנים במשך כמה דקות בכל צד עד שהשפק או הפרושוטו חום ופריך והמוצרלה מתחילה לטפטף. עצה מג ' יימס: הקצה הוא לבשל את המוצרלה במהירות כך שזה לא להקשיח.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
פרושוטופרושוטו
ספקספק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
בעוד המוצרלה מבשלת, לארגן ערימות קטנות של חסה על ארבע צלחות. לקלף, אבן ולפרוס את האבוקדו, הוספת כמה פרוסות לכל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
4
הסר את חבילות מוצרלה מהמחבת ולשים 3 על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
יוצקים את חומץ בלסמי לתוך המחבת ומערבבים לשלב עם מיצי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
טפטף את הרוטב החם על העלים והחבילות.
7
מגישים עם chutney שזיף ופרוסות של ciabatta או פוקצ ' ה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהnameג ' בטהname
פוקצ ' הפוקצ ' ה
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים