חבילות מוצרלה מטוגנות מחבת
גשו לסופר וקנו פוקצ'ה, שזיף צ' אטני, אבוקדו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: Mozzarellan ב Carrozza (כריך מוצרלה מטוגן) עם ריבה בלסמית אוכמניות, פאן מטוגן טופו, איך לעשות פאן מטוגן טופו עם רוטב בוטנים, ו אגם לשולחן: פאן דג מטוגן במחבת.
הוראות
חותכים את המוצרלה לשלישים לעטוף כל חתיכה בחתיכת גרגר או פרושוטו.
מחממים את השמן במחבת ללא מקל עד חם מאוד. מתבלים את המוצרלה ומטגנים במשך כמה דקות בכל צד עד שהשפק או הפרושוטו חום ופריך והמוצרלה מתחילה לטפטף. עצה מג ' יימס: הקצה הוא לבשל את המוצרלה במהירות כך שזה לא להקשיח.
בעוד המוצרלה מבשלת, לארגן ערימות קטנות של חסה על ארבע צלחות. לקלף, אבן ולפרוס את האבוקדו, הוספת כמה פרוסות לכל צלחת.
הסר את חבילות מוצרלה מהמחבת ולשים 3 על כל צלחת.
יוצקים את חומץ בלסמי לתוך המחבת ומערבבים לשלב עם מיצי הבישול.
טפטף את הרוטב החם על העלים והחבילות.
מגישים עם chutney שזיף ופרוסות של ciabatta או פוקצ ' ה.